sjalvledarskap_ikon

WOW – Modernt Självledarskap

Beskrivning
”WOW – Modernt Självledarskap” är en ledarskapsutbildning som är helt unik i sitt slag. Vår grundare David JP Phillips har under 10 år nationellt och internationellt undervisat, coachat och föreläst i hur biologi och neurologi påverkar vår kommunikation med oss själva och med andra. Och hur det i grund och botten är vår självkommunikation som är kärnan i hela vår lycka och den vi är. På ett briljant sätt tar David med flera, dig på en resa i biologins värld där du får insyn i i vilka regler, frågor, och interna påståenden som hela tiden medvetet eller omedvetet cirkulerar i din hjärna och hur det dagligen påverkar dig och alla runt omkring dig. Och VIKTIGAST av allt verktyg och tekniker för – hur du gör någonting åt det, hur du på riktigt tar kontrollen över dig själv och ditt liv, hur du skapar den du verkligen vill vara!

Helgen kommer att vara fylld av övningar, praktiska upplevelser, avslappning, mysigt och roligt, reflektioner samt  teori och förklaringar till hur och varför det neurologiskt och biologiskt är fullt möjligt att ändra på sin egen person till den man vill vara och inte den man enligt slumpen blir.

Målgrupp
Kursen vänder sig till alla som vill leva sin potential och inte vara förhindrad över mentala spärrar du inte skapat medvetet eller önskat.

Mål
Efter utbildningens slut kommer du att ha en enormt större kunskap om dig själv och hur du utvecklar och hanterar dig själv, på sätt och vis kommer det att kännas som om du äntligen fick manualen du alltid velat ha. Men det är så klart inte det viktigaste. Det viktigaste är att du kommer att känna hur du, om du vill, har förändrats till någon du vill vara. Kursens fokus är att skapa mentala förutsättningar för ett bättre liv, samtidigt om du kommer på den som föreläsare eller presentatör så är kursen avgörande för att kunna hitta sin närvaro på scenen!

Pris
 9 800 SEK inkluderar boende i Herrgårdsmiljö samt helpension under hela kursen.

Detaljer
Kursen börjar klockan 14.00 den 18/8 och slutar 15.00 den 20/8

Innehåll

 • Senaste rönen kring människans psykologi och beteende
 • Hur vår biologi är vårt JAG och hur lätt det är att påverka oss själva
 • Vilka 7 hormoner styr oss och hur kan du påverka dem
 • Blanda den perfekta hormonella cocktailen i dig själv
 • Kroppsspråkets betydelse för din mentala inställning
 • Ett livsomvälvande verktyg om hur du förändrar Dina Till och Från värden som styr den du är
 • Metoder för hur du bryter dina negativa mönster
 • Vilka omedvetna regler styr ditt liv och hur lätta är dom att uppfylla?
 • Vilka dina 6 grundläggande behov är och varför dom måste uppfyllas på rätt sätt
 • Vilken din primära fråga i livet är och vilket inflytande den har på ditt perspektiv
 • Meningen men den du är och ditt liv är den blir – vem vill du bli?
 • Öka din självkänsla och ditt självförtroende – hur du förändrar din osäkerhet
 • Metaforerna du använder i kommunikationen med dig själv
 • Kraften i språket och vilket språk använder du med/mot dig själv
 • Att leda andra genom dig själv

Praktiska övningar

 • 12 praktiska övningar
 • 5 reflektionsövningar
 • 6 egenövningar
 • Individuell coachning

 

Reflektion

Vill du bli bättre än alla andra? Härligt! Då har du kommit rätt, för den första insikten i att bli bättre än alla andra är att inse att det handlar inte om att fokusera på att bli bättre än alla andra, det handlar om att bli bättre än sitt forna jag – först då, kan man bli bättre än alla andra.


 

Kommentarer om kursen

Datum

Aug 18 2017 - Aug 20 2017

Tid

Hela dagen

Pris

9 800 kr exkl. moms
Tersmedenska Herrgården,

Plats

Tersmedenska Herrgården,
Ramnäs
Kategori
David JP Phillips

Anordnare

David JP Phillips
Telefon
+46 (0) 705-41 41 22
E-post

david.phillips@presentationsteknik.com

Hemsida
www.presentationsteknik.com
Boka kurs
X

12 Comments

 1. Malin Rosén skriver:

  Intressant och viktig kurs!

 2. Ingela Bergendahl skriver:

  Äntligen vet jag vem jag är, vem jag vill bli och vad jag vill bidra med till mina medmänniskor!

  • Ingela Bergendahl skriver:

   Jag är van att med team arbeta aktivt med förbättringsområden inom projekt och sprintar. Det retrospektiv jag höll i anslutning till att ha deltagit på Davids kurs gav mig en WOW känsla i sig. Med nytt mod, klarhet och en genuin vilja att hitta utvecklande områden inte bara för teamet utan även för individerna, kändes retrospektiv-mötet mer givande för både team och mig själv. En av team-medlemmarna satte dessutom en extra ”post-it” under rubriken ”Det gjorde vi bra” i slutet av mötet som det stod: ”Dagens Retrospektiv” på. Detta kändes riktigt skönt!
   Tack David med coacher Maria och Andreas för en inspirerande helg som ger pay-off både personligt och professionellt, varje dag – hittills.

 3. Fredrik Wallin skriver:

  Är du redo för personlig utveckling? Lämna dina begränsningar hemma och häng med på David och Marias resa. Du kommer garanterat att få verktyg att använda för att förändra resten av ditt liv.

 4. Johan Martinsson skriver:

  En kurs som gett mig de verktygen och den inspiration som behövs för att utveckla mig själv. Nu är det upp till mig att göra det.

 5. Lotta Stolpe skriver:

  Den här kursen har gjort mig medveten om mina mörka rum och gett mig verktyg att lysa upp dessa och därmed få ett rikare liv. Tack!

 6. Staffan skriver:

  Ingen annan kurs har motiverat mig så mycket att skapa förändringar. När vi dessutom får med oss redskap att stötta oss med blir det AMAZING!

 7. Marcus Sporrong skriver:

  Vem som helst kan förändras. Vill du förbättra dig och din livssituation? Då är Davids WOW-kurs din gamechanger! I Davids och Marias fantastiska herrgård bjöds vi på otroliga insikter och verktyg som redan har berikat mitt liv och kommer att göra mig och andra lyckligare. Stort Tack!

 8. Kursen lyfter självkänslan och hittar beröringspunkter i en som gör att man åker bergochdalbana i känslor. Allt avslutas i ett rus av lycka och självkännedom, att jag själv äger mina tankar och mitt liv.

 9. Anna Ricknell skriver:

  Ett stort tack för att ni gett mig verktyg så att jag själv kan gå vidare och utveckla mig själv som kommer leda till att jag kan inspirera och utveckla andra människor.

 10. Kennet Björkman skriver:

  En resa in i dig själv som är helt och hållet ”mind blowing”. Det gav insikter om mig själv som jag helt saknat förut. Jag har fått verktygen att ta kontroll över min egen resa mot den jag vill vara.

 11. Regine Kierkegaard skriver:

  Den här kursen har och kommer att förändra mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *