Skapa ett fantastiskt innehåll!
May 8, 2015
Allitterationen – Bra exempel
December 8, 2015

Artikel hos Athena och några vassa tips om Presentationsteknik och Retorik.

Vad motiverar dig att föreläsa inför andra?
Mitt ämne är min passion och min kärlek men det är bara en del av vad som motiverar mig. Den delen som verkligen motiverar mig är att jag vet att mitt ämne och det sättet jag levererar det på har förutsättningarna att ändra människors liv, stärka självkänsla, bygga självförtroende, förbättra kommunikation och göra personerna till fantastiska presentatörer.

Vem är tidernas bästa retoriker enligt dig och varför?
För mig är den bästa retorikern den bästa presentatören, och den bästa presentatören för mig är den person som lyckas forma sitt budskap och leverera det på det tekniskt mest genomtänkta och avancerade sätt. D.v.s. en person som behärskar tal, retoriska figurer, storytelling, rollspel, röstmodellering och kroppsspråk… Läs mer här: LÄNK

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*