NOW – Modernt Självledarskap (WOW2)

Beskrivning
“NOW – Modernt Självledarskap” är fristående från WOW och du kan gå vilken du vill i vilken ordning du vill. I WOW får du lära dig hur maximerar din prestation, hur du kan välja tillstånd och hur dina hormoner känns, upplevs och kan kontrolleras! Och av naturliga anledningar är nu NOW här!

Så vad är NOW?
Det finns ett näst intill magiskt tillstånd som vi inte tränar på i WOW och det är frihet i tanken, ett konstant flöde av Oxytocin istället för Kortisol! Att överhuvudtaget inte använda tanken; att befinna sig i det absolut mest rogivande tillstånd som existerar, nämligen i nuet. För har du tänkt på – att det är BARA i dåtiden och i framtiden som oro, irritation, ångest, ängslan, depression, illvilja, avundsjuka existerar. I nuet regerar det livsavgörande parasympatiska nervsystemet och om det är i toppform då är allt i livet annorlunda.

Vi kommer att fokusera på dig och varför det för dig är fullständigt livsavgörande att du som regel och inte som undantag befinner dig i det parasympatiska nervsystemet! Du kommer att få ta del av den allra senaste kunskapen och forskningen inom biolog och neurologi för att kunna definiera ditt NU – mäta ditt eget parasympatiska nervsystem, förstå det, hantera det och optimera det!

NOW fokuserar mindre än WOW på teoretiska genomgångar och istället mer på din individuella praktisering i syfte att ge dig fler varierade upplevelser och en större kombination av olika metoder och intryck. Allt för att ha ett fokus – NUET! Och för att ge ditt parasympatiska nervsystem en skön reset och nystart inför ditt framtida liv!

Davids bakgrund till NOW
Min tanke när jag byggde WOW vad att skapa den ultimata Självledarskapskursen som ger alla verktyg du behöver för att maximera din prestation! När jag väl levde WOW hela vägen började mitt liv nå helt nya höjder och jag kunde hantera i stort sett vilken situation jag än önskade – så coolt! MEN även om jag kunde prestera på ett helt nytt sätt… så när jag analyserade mitt parasympatiska nervsystem så var det fortfarande i obalans vilket gjorde att jag ändå inte mådde så bra som jag ville eller kunde, jag sov inte optimalt, läkte inte optimalt och behövde i bland kämpa lite för hårt för att kontrollera mina tankar. Så därför bestämde jag mig för att studera och samla all forskning jag kunde hitta på hur man kunde mäta, träna och maximera det viktigaste i oss alla – vårt parasympatiska nervsystem och oj – i oss alla finns en naturlig magi – ett konstant flöde av oxytocin! Kombinationen av WOW och NOW ger dig den kompletta kunskapen för ett orubbligt självledarskap!

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till alla som vill växa som människa och som ledare, till dig som vill hitta harmoni och lugn i livet oavsett påverkande faktorer. Du kan gå WOW eller NOW i vilken ordning du önskar men det finns en viss fördel att gå WOW före NOW. Du kan även gå bägge kurserna om och om igen.

Mål
Efter utbildningens slut kommer du att betrakta ditt parasympatiska nervsystem som det viktigaste i hela dig! Du kommer att läka snabbare, tänka klarare, vara mer närvarande i möten och presentationer, känna större tacksamhet till allt! Summa summarum kommer ditt självledarskap att växa till en ny nivå vilket kommer att ta ditt ledarskap till en ny nivå!

Pris
 10 800 SEK inkluderar boende i Herrgårdsmiljö samt helpension under hela kursen.

Detaljer
Kursen börjar klockan 12.00 på fredagen och slutar 16.00 på söndagen

Innehåll

 • Senaste rönen kring kring hjärnan och hur dess biologi och neurologi påverkar dig i Nu’et
 • Att vi styrs av våra hormoner och neurologi och hur det fungerar
 • Att du kan producera en viss typ av hormoner på kommando genom att vara i nu’et
 • Hur du effektivast reducerar din stress, ditt kortisol
 • Kroppens fysiska påverkan på din egen stress och din tanke
 • Uppleva och replikera närvaro och nu’et när du önskar det
 • Mindfullness-träning av olika former
 • Djupgående kunskap om ditt HRV (Heart Rate Variation)
 • Mätning av ditt HRV/Parasympatiska nervsystem vid flera tillfälle under kursen
 • Upplev alla dina sinnen förstärkta
 • Triggers och deras användningsområden
 • 4 meditationsformer som skapar tillväxt i 4 helt olika delar av hjärnan
 • Avslappning och andningsövningar för att aktivera parasympatiska nervsystemet
 • Repetition av några viktiga delar från WOW
 • Vi njuter av livet en helg!

Praktiska övningar

 • +15 praktiska övningar
 • 6 reflektionsövningar
 • 8 egenövningar
 • Individuell coachning

 


 

Bokning NOW – Modernt Självledarskap (WOW2)

Antal kursplatser du vill boka
Tillgängliga kursplatser: 9
Tags:

Datum

Sep 20 2019 - Sep 22 2019

Tider

12:00 - 16:00

Pris

10 800 kr exkl. moms
Tersmedenska Herrgården,

Plats

Tersmedenska Herrgården,
Ramnäs
David JP Phillips

Kursledare

David JP Phillips
Telefon
+46 (0) 705-41 41 22
E-post

[email protected]

Boka kurs
X

52 Comments

 1. Szilvia Alnas says:

  WOW helgerna är oslagbara – upplägget, innehållet, deltagarna, herrgården, David (kursledaren) och kollegorna är den bästa förutsättningen för alla för att bidra och växa. En coach-dröm verkligen!

 2. Ulrika Ekbon says:

  Jag älskar din förmåga att förmedla komplexiteten/ det fantastiska i oss människor till något konkret och begripligt. Och viktigast av allt, att vi kan förändra det vi vill förändra. Tack ??

 3. Mattias Anger says:

  Wow! Jag säger bara wow!
  Den här kursen kan jag verkligen rekommendera. Jag är fortfarande hög och går omkring i ett rus av lycka. Stort tack till alla coacher Jonatan, Silvie och Maria och till alla övrig personal på Tersmedenska i Ramnäs. Även om detta angränsar till delar jag jobbar med dagligen så lärde jag mig så mycket nytt och framförallt så upplevde jag så otroligt mycket med alla sinnen.
  Tack till min buddy och till mitt kluster och min älskade fru. fantastiskt att få uppleva en sådan helg med sin fru och vänner. Ett jätte tack till alla övriga deltagare som berikade kursen med så många minnen och möten. You rock! Slutligen ett rungande tack till David JP Phillips för en så välkomponerad kurs där allt satt sömlöst och levererat med så mycket kärlek att jag nu får ett överslag av oxytocin när jag skriver.

  Spread the word, mer riktigt självledarskap åt folket!

 4. Jörgen Broson says:

  Det är ofta lätt att ta till superlativer och överdriva, men jag kan faktiskt inte hålla igen.
  Vilken vecka det har varit…. På alla sätt!
  Tacksamheten känner inga gränser, jag har svårt att sätta ord på allt som bubblar härinne – men jag gör ett försök.;
  David; Du och alla vännerna på herrgården är helt magiska!

  Ända sedan resan hem i söndags har jag haft ett fett fokus på Livsreglerna, Primära frågor och Mösterbrytande och jag måste säga; Vilken effekt! Redan! Här kommer det: WOW!
  Det måste vara en sjukt stor skillnad att möta mig nu jämfört med bara för en vecka sedan. På ett ganska omvälvande sätt möts jag av leenden, värme, glädje, samtal och nya bekantskaper överallt.
  Mitt humör är stabilt och toleransen är stor. Det är kanske inte så konstigt när man är hög som ett hus, men kursen har faktiskt inte bara varit ”kunskap in” utan – för mig – en i grunden heelt livsförändrande grej.
  Det tar jag med mig och hoppas verkligen att jag kan behålla över tid, även när påslaget lagt sig. 😉

  Många har naturligtvis frågat mig; ”Hur var kursen?” och med värme i bröstet ger jag dem alla samma svar:
  ”Alla har väl en lista över stora saker man upplevt i livet. När jag gifte mig med Anki var det självklart nr 1… Denna kursen är på min topp-3! SÅ bra var den – för mig, där och då!!!”

  David, Du var fantastisk. Coacherna var grymma. Gruppen var gôr-go. …allt summerat så var det… WOW!

 5. Christopher Krutrök says:

  Jag är jättenöjd med kursen och har fått metoder att bättre hantera krav och förväntningar som jag själv och min omgivning ställer på mig. Jag förstår även hur samspelet biologi, psykologi, beteenden och behov påverkar mitt ledarskap. Tack!”

 6. Mattias Anger says:

  Wow! Jag säger bara wow!
  Den här kursen kan jag verkligen rekommendera. Jag är fortfarande hög och går omkring i ett rus av lycka. Stort tack till alla coacher Jonatan, Silvie och Maria och till alla övrig personal på Tersmedenska i Ramnäs. Även om detta angränsar till delar jag jobbar med dagligen så lärde jag mig så mycket nytt och framförallt så upplevde jag så otroligt mycket med alla sinnen.
  Tack till min buddy Kaspra och till mitt kluster, Valdemar och min älskade Kristina. fantastiskt att få uppleva en sådan helg med sin fru och vänner. Ett jätte tack till alla övriga deltagare som berikade kursen med så många minnen och möten. You rock! Slutligen ett rungande tack till David JP Phillips för en så välkomponerad kurs där allt satt sömlöst och levererat med så mycket kärlek att jag nu får ett överslag av oxytocin när jag skriver.
  Spread the word, mer riktigt självledarskap åt folket!

 7. Ingemar Falk says:

  Jag åkte till Wow helgen i förhoppning att kunna rubba mina gamla hjulspår.
  Min insikt från helgen blev att det var inte hjulspåren det var fel på.
  Problem vara i hela landskapet, vägen och regnet som skymde horisonten.
  Utan att jag märkte det byggdes det under helgen en solmaskin som torkade bort allt regn.
  Framträdde en vacker trädgård, med blommor, glädje och livslust.

 8. Karin Klerfelt says:

  En av mina vänner undrade varför jag som redan gått så mycket perosnlig utveckling, valde att lägga en hel helg hos er. Själv skulle hon spendera helgen med en ”träningskurs” inriktad på löpning etc. De flesta förstår att vi mår bra av att åka bort på kurs och träna vår fysik,. Vad de flesta glömmer är att även ett personligt ledarskap måste tränas. För min del kan jag inte tänka mig en bättre kurs än WOW- miljön, människorna och budskapen är unika. Även för mig som, som sagt var, har gått väldigt mycket!

 9. Anna-Karin Trydegård says:

  När jag skriver denna kommentar är det två veckor sedan jag avslutade kursen. Många tankar har nu letat sig in som en del av min dagliga rutin och vardag med glädjande resultat. En del andra återstår att fokusera på. Jag har fått med mig en verktygslåda för hur jag kan tänka och vara både med mig själv och andra som på riktigt förbättrar min (och även min nära omgivnings) livskvalitet. Konkreta verktyg väl förankrade i vetenskap och biologi finns med mig framåt och jag har bara skrapat på ytan ännu. Här finns många guldkorn att återvända till och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som mig själv! Rekommenderar kursen varmt till alla som är öppensinnade och nyfikna på sig själva. Det var och är spännande att utforska mer.

 10. Magnus says:

  Jag brukar ha ganska lätt att skriva och utvärdera saker och upplevelser.. Men denna kurs har jag haft otroligt svårt att skriva något om.. För jag vet inte vart jag skall börja, för mig var denna kurs helt enorm.. Otroligt kraftfullt att kunna styra de kemiska signalerna i hjärnan, bara att förstå dem var en upplevelse. I och med denna kursen har jag lärt mig att styra mig själv mycket bättre och inspirera andra och förhoppningsvisa bättre leda och hjälpa andra till mer framgång i deras liv mm… David et.al. Ni är grymma .. tack och igen tack!!

 11. Jörgen Wikström says:

  En grymt givande utbildning som ger en total reinkarnation för hjärnan.
  Jag ler forfarande flera gånger per dag när jag enkelt använder verktygen jag fått.
  Stort tack till hela familjen Phillips.

 12. Adam Wartecki says:

  Tack en en gång för förra helgen! Livet är så mycket enklare nu och jag övar/tränar varje dag. Min smärta ovan bröstkorgen försvann efter kursen och nu är trycket över bröstet nästan helt borta det med:) Jag pratar med alla jag känner om kursen och er så jag hoppas att det blir fler som får ta del av den!

 13. Fredrica Euren says:

  För en vecka sedan kunde jag bara drömma om att få kliva in på herrgården i Ramnäs ännu en gång. Att ännu en gång få möta den fantastiska David och hans team, att ännu en gång sätta livet, mig själv och mina medmänniskors beteenden på sin spets och få öppna ögonen till en ny värld. En färgstark, blommande och rik värld.
  David kan göra det som ytterst få människor kan, han kan inspirera och få människor att växa. Jag har gått från ”ett liv” till ”ett liv värt att leva”, mitt egna liv, baserat på mina egna val. I mitt egna liv, kommer jag vara lycklig och trivas. Det kommer kräva träning och underhåll, men det känns som en liten insats för det resultat som jag kommer få. Vem visste att en lian kunde vända min världsbild upp-och-ner, lära mig se oron i vitögat och sedan bara kunna vifta bort den med några enkla ord och kraften av tanken. Det jag fått av de tre dagarna med kursdeltagarna och coacherna är ovärderligt och kommer stanna på en mycket speciell plats i mitt hjärta resten av livet. ”Tack” känns som ett för litet ord för den tacksamheten jag känner!

 14. Eva Degerman says:

  En ”mind-blooming experience”. Kursen öppnar en ny magisk dörr i livet som ger mersmak. Kliver vi in fullt ut blommar vår livsträdgård med så mycket glädje!

 15. Eva Ahlman says:

  Vilken helg! Den här kursen är en gåva till mänskligheten, den borda alla gå. Tänk vilken fantastisk värld vi skulle få då!

 16. Johan Nilsson says:

  David i det magiska slottet!

  I många gamla slott finns det gott om spöken men David’s slott skiljer sig från alla andra. Till Davids slott tar man med sig sina spöken och åker därifrån utan dom. Spökena blir inte kvar där utan utplånas av en grupp modiga och starka krigare men inte med svärd och sköld utan med vetenskap, värme, kärlek och gemenskap!

  tack alla för en fantastisk helg av “mindfuckness”

 17. Michael Kröger says:

  Jag kommer från ett mörkt inre. Sinne o trötthet var påtaglig. Halvvägs genom kursen får jag en insikt, fylls med känslor, ser ljuset och känner styrkan i när energin fyller min kropp.

  Jag är så innerligt tacksam att jag valde att komma hit!

  Med kärlek och Respekt

 18. Anita Kristiansson says:

  Tack för tankar, idéer, värme, obeskrivlig omtanke och en ovärderlig kurs! TACK!

 19. Shurin says:

  Jag skulle kunna skriva många rader om hur fantastiskt dessa dagar har varit men jag kan summera detta med ett ord: Tacksamhet. Tacksamhet är exakt vad jag känner för er. Tack för att ni gör detta för andra människor och tack för att ni delar med er av er själva i processen. David, jag känner sann glädje för din skull!

 20. Eva Widen says:

  Tack fört en livsavgörande transformation med kärlek, hormoner, utmaningar och rus. Känns som en pånyttfödelse – helt galet!

 21. Pär Wiger says:

  En underbar, enastående och nästan overkligt givande helg. Jag kom in med låg energi och självkänsla, lägre än jag kanske var klar över, och kom ut som en ny, energisk och sprudlande positiv människa. Jag är närvarande, uppskattande och tacksam som aldrig förr, och jag vet att, när svackorna kommer, så har jag nu verktyg som funkar. Från mig och, inte minst, min familj: Namasté ?

  Det började när jag svängde in på gården och såg var vi skulle vara och så blev det ju bara en formidabel “upptur”, som de säger här i Norge, med den kulminerande avslutnings-cocktailen som grädden på moset, där känslorna exploderade och glädjetårarna bara strömmade. DU, Maria, Alex, Silvie, Stefan, ja alla på gården. Vilket gäng! Och så WOW3-arna då och speciellt mina buddies! Tack för en oförglömlig helg!

 22. Andreas Meyer says:

  Ja hur kan man sammanfatta kursen utan att låta religös, frälst eller helt salig?
  Jag är en öppen person men med stor skepsis till religion, sekter, pyramidspel och annat fuffens.
  Så när David inledningsvis berättade om allt fantastisk man kan uppnå med sig själv så knep det i magen och jag kände bara; ojojojoj..

  Efter tre tuffa, härliga, glada dagar så förstod jag. Att med vetenskapligt stöd, att själv få öva, med beprövade metoder, samt tillsammans med fantastiska coacher så kan man verkligen uppnå saker och skapa förändring om man vill.

  Längtar till WOW2!

  Jag kan även tänka mig att göra om WOW1…tillsammans med min familj och vänner…

 23. Kennet Osbjer, VD ADDQ says:

  Ja vad ska man säga. Är helt mållös och befinner mig i ett lyckorus som jag aldrig vill ska ta slut. ?

  Visste att David inte skulle göra mig besviken men att det skulle vara på den här nivån fanns inte i min sinnevärld. ??
  För andra gången lyckades David att förändra mitt liv.
  Som ledare är denna kurs helt ovärderlig. Att få verktygen att förstå och kunna hjälpa medarbetar i olika situationer är värt hur mycket som helst. Kom tillbaka efter kursen och bara log. Hade en medarbetare som var bra stressad men efter lite hormoninjektioner så vändes irritationen till ett leende och det var häftigt att se.
  Så är du ledare får du inte missa denna kurs

 24. Frida Larsson says:

  Är så tacksam för att mitt liv har ändrat sig, att jag numera tackar ja till aktiviteter, bjuder in till samtal med nya människor, att jag vågar. Ger mig själv en rejäl klapp på axeln för att jag tog mig igenom de där dagarna, timmarna som var motiga. Låter det åka på vågen ut till havs och försvinna i horisonten. Tar ett djupt andetag och se fram emot nya dagar och dess utvecklingsmöjligheter

 25. Christina Åstorp says:

  Jag gick WOW3 i helgen och jag måste bara berätta: Min färd hem var de sjukaste 5timmar i bil jag någonsin varit med om; jag är glad när jag kör iväg från kursen, sjunger högt till musiken i bilen och helt plötsligt ser jag ett moln som typ är det vackraste jag sett! Jag tror knappt mina ögon! Blir alldeles gråtig och kärleksfull mot alla andra bilister. Några minuter senare ser jag ett annat moln som är helt sjuuuukt vackert att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Jag börjar även gråta av lycka når jag ser några vindsnurror som snurrar i otakt och jag känner sån lycka att det är euforiskt. Samma sak händer när jag kör förbi en sjö, våt asfalt, lite dimma, några kossor, ett staket, ja lite vad som helst faktiskt! dessa kickar pågick mer eller mindre hela de fem timmarna av denna bilresa! Jag är såå jävla hög!! Som david sa så gäller det nu att jobba med verktygen dom kommande veckorna så att vi inte tar “högheten” för framgång utan som en fristad att kunna återställa sitt liv och utveckla det än mer!

 26. Stefan Nilsson says:

  Det var den häftigaste helgen jag varit med om i mitt liv! Jag har gått många program i ledarskap och hade relativt höga förväntningar med tanke på David’s enormt skickliga sätt att framföra men det här överträffade alla förväntningar, precis alla. Jag känner att jag för första gången har fått grepp om mig själv, hur jag fungerar och hur andra fungerar. Första dagarna när jag var tillbaka kände jag också hur jag som ledare attraherade på ett annat sätt, som om jag skapade ett naturligt ledarskap i mig själv genom att kunna leda mig själv. Att jag sen är lyckligare och gladare än vad jag kan minnas kan ju vara en bonus : ) haha! Tack david och hela gänget i Ramnäs!!!

 27. Adam Wartecki says:

  David tillsammans med Maria och coacher har bjudit på en fantastiskt helg som jag inte trodde var möjlig. Mina förväntningar var lite medel då jag tidigare gått på en del ledarskapskurser tidigare och jag tänkte att det skulle bli lite mer av liknande upplägg. Anledningen till att jag skrev upp mig på kursen är att jag inspirerats tidigare av David på kursen Moderna presentationsteknik del 1. Kursen tog en helt annan vändning och jag är riktigt glad och tacksam att jag fick uppleva den tillsammans med andra underbara kursdeltagare. Livet kommer bli så mycket bättre och annorlunda nu framöver.

 28. Erik Gunnarsson says:

  Vad jag upplevde var stort! WOW vilken upplevelse och tack för ett nytt startskott i livet! Detta är en kurs för dig som vill ge dig själv en extra boost, oavsett varifrån du kommer.
  Du väljer sedan själv om denna boost ska vara resten av livet eller inte!

 29. Imbi Krutrök says:

  Allt var fantastiskt! En av de absolut mest välinvesterade helgerna i mitt liv!

 30. Kristina Berg says:

  En helg jag klamrar mig fast vid och inte vill vara utan. Jag har återfått den energi och glädje som jag saknat sedan en längre tid och jag har fått verktyg för att behålla den och dessutom bestämma mig för att se till att det ska förbli så. Jag äger som människa och som ledare!

 31. Johan Bergström says:

  TACK för en fantastisk helg! Otaliga gånger har jag börjat på nya kapitel i boken som är mitt liv men efter denna helg avslutar jag del ett av boken helt och hållet och börjar på del två. Del två kommer att bli en fantastisk berättelse om kärlek, glädje, tacksamhet och värme, helt enkelt en bok om LYCKA! Jag har fått alla de rätta verktygen för att bli min egen och de i min närhet lyckas smed. Det är helt galet vad som är möjligt på en helg, aldrig varit med om något liknande.

 32. Åsa Uddén says:

  Svänger in på två hjul på gårdsplan på Tersmedenska Herrgården efter missförstått starttiden helt och hållet så är sen, sen till det som tagit mig veckor att övertyga mig själv att jag verkligen vill var med om.
  Kliver ur bilen och ser mig omkring och någon form av lugn infinner sig, vilken magisk plats jag kommit till..
  Smyger in i konferensrummet efter blivit mött av Maria i hallen och tänker att jag skall göra en obemärkt entré men icke, får ett välkomnande som bara omfamnar hela mig och den gnagande oron om vad jag har gett mig in på släpper lite.
  De kommande två och halv dagarna är svårt att sätta ord på, ord som inte bara blir klyschiga superlativ. Det är en fantastisk resa i mig själv som jag fick vara med om en resa jag varit så rädd för att göra.
  Ömsom lätt vandrade stigar och ömsom berg som jag aldrig trodde jag skulle klara att bestiga. Dock hade jag fel, tillsammans med de andra deltagarna på kursen, David och Maria så besteg jag alla mina berg och kom ner igen.
  Väl nere insåg jag att det finns så många olika leder man kan välja på vägen upp men ibland behövs det bara lite hjälp att se dem. Jag har en lång väg kvar och många berg att bestiga men nu har jag verktygen att hitta de olika lederna och framför allt
  bättre förståelse för vilka berg jag skall lägga energi på att bestiga.

  TACK David och Maria och alla andra som gör denna kurs till något så fantastiskt.

 33. Alexander Arvidsson says:

  Verkligen en helg att minnas 🙂 Lita på David att hjälpa en hitta svaret på frågor man inte ens visste att man hade.

 34. Frej Barnelius says:

  Helt fantastiskt vilken resa man kan göra på en helg, att inse vilka möjligheter som finns, skulle kunna beskriva denna kurs som att när man går ut från herrgården så ser man i färg för första gången! All kärlek i världen till människorna som jag fick dela denna upplevelse med ? och ett enormt tack till alla inblandade som hjälpte oss, wow2 att säga wow

 35. Jeanette says:

  med fantastisk miljö, underbara människor, rätt variation av utbildningsstrategi så lyckas WOW vara THE utbildning som ingen kan vara utan.

 36. Linda Avatare says:

  Som i ett lyckorus åker jag hem från helgen med modernt ledarskap i Ramnäs. Denna stilla vackra miljö med trevliga inspirerande människor.
  Vad jag hade längtat efter denna helg. Vi har gråtit, skrattat, funderat och diskuterat och nu är jag okrossbar. Jag är underbar. Låt inte denna känsla ta slut.
  Tillbaka till verkligheten inser jag tydligt att självledarskap är viktigt på riktigt och en investering i mig själv. En insikt som kan ge mig inspiration och verktyg att utvecklas som människa. Många andra runt omkring mig känns som om de saknar en dimension, men i min vardag har jag nu fått verktyg att hantera olika situationer och att styra mina tankar om jag bara tar chansen. Många människor i min vardag har inte denna drivkraft, vilket ibland är en utmaning. Hur hanterar jag motsträviga stressade människor utan att få ett stresspåslag själv?

  Jag har börjat att sätta ord på de tankar jag haft och fått en hjälp med att få en struktur för min utveckling av mig som person.Nu gäller det att arbeta in de verktyg vi lärt oss, arbeta mot meningen med mitt liv och styra min inre röst som vägleder mig. Vad vill jag uppnå?

  Om jag är nöjd med min resa hittills finns bara ett svar – Ja och den har bara börjat. Bara tanken på att det kan bli ännu bättre gör mig lycklig!

 37. Michael Kröger says:

  För mig var det en omvälvande resa från en väldigt mörk plats i mitt liv (tanke) till att under en helg få verktyg, energi och kärlek för att hitta mig själv.
  Kombinationen av hjärnans påverkan med hormoner, verktyg och möjlighet till att träna samtidigt som jag upplevde att David pratade direkt till mig när han beskrev sig själv. Detta gjorde att jag på en helg kunde identifiera och i text beskriva meningen med mitt liv.

  Nu återstår träningen och jag är så grymt tacksam för min egen investering i mig själv för denna recovery kurs och jag kommer gå den igen

 38. Jeanette Carmström says:

  WOW att tillsammans med helt okända människor på kort tid skapa en närhet och gemenskap till varandra som vi med underbar miljö, skratt, tårar och allvar får lära oss om oss själva, om det som styr våra känslor och hur vi kan styra våra känslor. Under dessa dagar har vi fått redskap att använda i livet och fortsätta jobba med det som är JAG. WOW! Jag är imponerad av David och de övriga i teamet för att med sin erfarenhet,kunskap och hjärta fått oss deltagare att utvecklas. Detta genom en utbildningsstrategi baserad på vetenskap, hjärta, hjärna och kropp. De har åstadkommit en “feel-good” helg och utbildning till hur vi ska kunna leda oss själva i vardagen och arbetslivet.

  Efter den här utbildningen har mitt liv tagit en vändning som jag aldrig trodde skulle kunna hända. Jag älskar mig själv igen, jag är gladare och känner en vilja och entusiasm att fortsätta leva livet så som det ska levas med lugn, glädje och kärlek. WOW vilken känsla!

 39. Jessia och Jimmy Engstörm says:

  Hur känns detta?
  “Saker som förr kunde vara irriterande flyger förbi som ingenting.
  Det känns som om jag ser det fina i världen för första gången.
  Jag önskar att jag kunde skicka alla jag känner på den här kursen, alla förtjänar lycka! David levererar verktygen och inte bara det utan det mycket viktiga “varför”.
  Nu är det upp till oss att använda dem mot en lyckligare livstil.
  Min rekomendation är att ta med din käresta, att vara två som kan arbeta in det i sin livstil är fantastiskt.

 40. Malin Rosén says:

  Intressant och viktig kurs!

 41. Ingela Bergendahl says:

  Äntligen vet jag vem jag är, vem jag vill bli och vad jag vill bidra med till mina medmänniskor!

  • Ingela Bergendahl says:

   Jag är van att med team arbeta aktivt med förbättringsområden inom projekt och sprintar. Det retrospektiv jag höll i anslutning till att ha deltagit på Davids kurs gav mig en WOW känsla i sig. Med nytt mod, klarhet och en genuin vilja att hitta utvecklande områden inte bara för teamet utan även för individerna, kändes retrospektiv-mötet mer givande för både team och mig själv. En av team-medlemmarna satte dessutom en extra “post-it” under rubriken “Det gjorde vi bra” i slutet av mötet som det stod: “Dagens Retrospektiv” på. Detta kändes riktigt skönt!
   Tack David med coacher Maria och Andreas för en inspirerande helg som ger pay-off både personligt och professionellt, varje dag – hittills.

 42. Fredrik Wallin says:

  Är du redo för personlig utveckling? Lämna dina begränsningar hemma och häng med på David och Marias resa. Du kommer garanterat att få verktyg att använda för att förändra resten av ditt liv.

 43. Johan Martinsson says:

  En kurs som gett mig de verktygen och den inspiration som behövs för att utveckla mig själv. Nu är det upp till mig att göra det.

 44. Lotta Stolpe says:

  Den här kursen har gjort mig medveten om mina mörka rum och gett mig verktyg att lysa upp dessa och därmed få ett rikare liv. Tack!

 45. Staffan says:

  Ingen annan kurs har motiverat mig så mycket att skapa förändringar. När vi dessutom får med oss redskap att stötta oss med blir det AMAZING!

 46. Marcus Sporrong says:

  Vem som helst kan förändras. Vill du förbättra dig och din livssituation? Då är Davids WOW-kurs din gamechanger! I Davids och Marias fantastiska herrgård bjöds vi på otroliga insikter och verktyg som redan har berikat mitt liv och kommer att göra mig och andra lyckligare. Stort Tack!

 47. Kursen lyfter självkänslan och hittar beröringspunkter i en som gör att man åker bergochdalbana i känslor. Allt avslutas i ett rus av lycka och självkännedom, att jag själv äger mina tankar och mitt liv.

 48. Anna Ricknell says:

  Ett stort tack för att ni gett mig verktyg så att jag själv kan gå vidare och utveckla mig själv som kommer leda till att jag kan inspirera och utveckla andra människor.

 49. Kennet Björkman says:

  En resa in i dig själv som är helt och hållet “mind blowing”. Det gav insikter om mig själv som jag helt saknat förut. Jag har fått verktygen att ta kontroll över min egen resa mot den jag vill vara.

 50. Regine Kierkegaard says:

  Den här kursen har och kommer att förändra mitt liv.

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*