NOW – Modernt Självledarskap (WOW2)

Beskrivning
“NOW – Modernt Självledarskap” är fristående från WOW och du kan gå vilken du vill i vilken ordning du vill. I WOW får du lära dig hur maximerar din prestation, hur du kan välja tillstånd och hur dina hormoner känns, upplevs och kan kontrolleras! Och av naturliga anledningar är nu NOW här!

Så vad är NOW?
Det finns ett näst intill magiskt tillstånd som vi inte tränar på i WOW och det är frihet i tanken, ett konstant flöde av Oxytocin istället för Kortisol! Att överhuvudtaget inte använda tanken; att befinna sig i det absolut mest rogivande tillstånd som existerar, nämligen i nuet. För har du tänkt på – att det är BARA i dåtiden och i framtiden som oro, irritation, ångest, ängslan, depression, illvilja, avundsjuka existerar. I nuet regerar det livsavgörande parasympatiska nervsystemet och om det är i toppform då är allt i livet annorlunda.

Vi kommer att fokusera på dig och varför det för dig är fullständigt livsavgörande att du som regel och inte som undantag befinner dig i det parasympatiska nervsystemet! Du kommer att få ta del av den allra senaste kunskapen och forskningen inom biolog och neurologi för att kunna definiera ditt NU – mäta ditt eget parasympatiska nervsystem, förstå det, hantera det och optimera det!

NOW fokuserar mindre än WOW på teoretiska genomgångar och istället mer på din individuella praktisering i syfte att ge dig fler varierade upplevelser och en större kombination av olika metoder och intryck. Allt för att ha ett fokus – NUET! Och för att ge ditt parasympatiska nervsystem en skön reset och nystart inför ditt framtida liv!

Davids bakgrund till NOW
Min tanke när jag byggde WOW vad att skapa den ultimata Självledarskapskursen som ger alla verktyg du behöver för att maximera din prestation! När jag väl levde WOW hela vägen började mitt liv nå helt nya höjder och jag kunde hantera i stort sett vilken situation jag än önskade – så coolt! MEN även om jag kunde prestera på ett helt nytt sätt… så när jag analyserade mitt parasympatiska nervsystem så var det fortfarande i obalans vilket gjorde att jag ändå inte mådde så bra som jag ville eller kunde, jag sov inte optimalt, läkte inte optimalt och behövde i bland kämpa lite för hårt för att kontrollera mina tankar. Så därför bestämde jag mig för att studera och samla all forskning jag kunde hitta på hur man kunde mäta, träna och maximera det viktigaste i oss alla – vårt parasympatiska nervsystem och oj – i oss alla finns en naturlig magi – ett konstant flöde av oxytocin! Kombinationen av WOW och NOW ger dig den kompletta kunskapen för ett orubbligt självledarskap!

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till alla som vill växa som människa och som ledare, till dig som vill hitta harmoni och lugn i livet oavsett påverkande faktorer. Du kan gå WOW eller NOW i vilken ordning du önskar men det finns en viss fördel att gå WOW före NOW. Du kan även gå bägge kurserna om och om igen.

Mål
Efter utbildningens slut kommer du att betrakta ditt parasympatiska nervsystem som det viktigaste i hela dig! Du kommer att läka snabbare, tänka klarare, vara mer närvarande i möten och presentationer, känna större tacksamhet till allt! Summa summarum kommer ditt självledarskap att växa till en ny nivå vilket kommer att ta ditt ledarskap till en ny nivå!

Pris
 10 800 SEK inkluderar boende i Herrgårdsmiljö samt helpension under hela kursen.

Detaljer
Kursen börjar klockan 12.00 på fredagen och slutar 16.00 på söndagen

Innehåll

 • Senaste rönen kring kring hjärnan och hur dess biologi och neurologi påverkar dig i Nu’et
 • Att vi styrs av våra hormoner och neurologi och hur det fungerar
 • Att du kan producera en viss typ av hormoner på kommando genom att vara i nu’et
 • Hur du effektivast reducerar din stress, ditt kortisol
 • Kroppens fysiska påverkan på din egen stress och din tanke
 • Uppleva och replikera närvaro och nu’et när du önskar det
 • Mindfullness-träning av olika former
 • Djupgående kunskap om ditt HRV (Heart Rate Variation)
 • Mätning av ditt HRV/Parasympatiska nervsystem vid flera tillfälle under kursen
 • Upplev alla dina sinnen förstärkta
 • Triggers och deras användningsområden
 • 4 meditationsformer som skapar tillväxt i 4 helt olika delar av hjärnan
 • Avslappning och andningsövningar för att aktivera parasympatiska nervsystemet
 • Repetition av några viktiga delar från WOW
 • Vi njuter av livet en helg!

Praktiska övningar

 • +15 praktiska övningar
 • 6 reflektionsövningar
 • 8 egenövningar
 • Individuell coachning

 


 

Bokning NOW – Modernt Självledarskap (WOW2)

Antal kursplatser du vill boka
Tillgängliga kursplatser: 1

Datum

Sep 20 2019 - Sep 22 2019

Tider

12:00 - 16:00

Pris

10 800 kr exkl. moms
Tersmedenska Herrgården,

Plats

Tersmedenska Herrgården,
Ramnäs
David JP Phillips

Kursledare

David JP Phillips
Telefon
+46 (0) 705-41 41 22
E-post

[email protected]

Boka kurs
X

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*