Inspirationsinjektion nr 45
September 30, 2013
Inspirationsinjektion nr 47
February 18, 2014

Inspirationsinjektion nr 46

De tre vägledande F’n
Om du bygger en PowerPoint kan du enkelt vägleda dina design- och användningsbeslut genom de tre F’n. Dessa består av: En PowerPoint ska Förstärka (bilder, film, ljud) eller Förtydliga (diagram, ritningar, tabeller) och inte Förvirra (textmassor, punktlistor med långa meningar, överflödig information).

Reducera din nervositet
Här kommer ett högeffektivitetstips för dig som upplever negativt påverkande nervositet i början av din presentation. Rör dig medvetet. Så enkelt är det. Genom att stå still fördämmer du energin i dig som egentligen vill ”fly eller fäkta”, den fördämningen gör bland annat att du överdoserar ditt sympatiska nervsystem och att du exempelvis vibrerar i muskler och blir torr i munnen. Genom att röra dig medvetet (skriv något på tavlan, gå fram till duken och peka, ta fram ett objekt, använd rekvisita) så släpper du på fördämningen och blir lugnare.

En perfekt konferens
Varje år samlar de flesta företag sina anställda för att under två eller fler dagar fokusera energi, tankar och mål åt samma håll. Det är ingen billig historia och för att ge dig och ditt företag full utväxling av den tiden ni samlas kommer här 7 tips för en ultimat konferens. LÄNK

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*