Kommentarer från tidigare deltagare
 • From Marcus Agelii on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  En fruktansvärt bra kurs av en fruktansvärt bra lärare som starkt kan rekommenderas till alla!

  Denna kurs fick mig att inte bara bli en bättre och säkrare presentatör utan gav mig tekniker att kommunicera över huvud taget! Dessa tekniker går att använda överallt från middagsbordet hemma i lyan till fikarasten på jobbet och på mingelfesterna.

  Rekommenderas mycket starkt till alla!

 • From Lisa Johansson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Vill starkt rekommendera denna kurs till alla, oavsett vilken grundnivå man startar på! Fick med mig väldigt bra verktyg inför framtida presentationer 🙂

 • From Björn Tredje on Modern Presentationsteknik

  Vi hade månadsmöte idag och samtliga som presenterade hade ansträngt sig för att skicka in lite dopaminkickar. Själv körde jag både lite storytelling, humor och en handuppräckning. Bästa månadsmötet på år skulle jag säga. Kul med kunskap som lämnar ett bestående värde! STORT TACK!

 • From Fredrica Eurén on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Den här kursen är olik alla andra presentations- och retorikutbildningar jag tidigare gått på. David är en otrolig inspiratör som fyllde mig och hela gruppen med entusiasm för ämnet och hopp om att kunna bli en bättre presentatör i arbetslivet och kommunikatör i det vardagliga livet. Hans enorma kunskap och briljans i genomförandet gör det omöjligt att gå ifrån utbildningen utan att känna sig fullkomligt uppumpad och euforisk. Jag ville bara ha mer!! Jag var totalt fängslad i två dagar och har öppnat upp ögonen för en ny värld. Detta är kunskap jag kommer bära med mig för resten av livet och rekommenderar och önskar (!) att alla fick möjligheten och/eller tog valet att gå denna utbildning.

  Jag hann inte ens lämna kurslokalen innan jag bestämde mig för att också gå Steg 2 i Presentationsteknik som tog mig på ytterligare en resa djupare och utvecklat mig som människa till en nivå jag inte trodde var möjligt på två dagar.

  Jag är evigt tacksam till David som delar med sig av denna kunskap!

 • From Alma on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Tack så mycket för tipsen hjälper verkligen!

 • From Taina Flink on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Presentationsteknik är en väldigt lärorik kurs! Det fanns inte en tråkig sekund, och den är proppfull av praktiska verktyg jag direkt kan börja applicera. Jag har gått andra kurser i presentationsteknik, men denna tog det verkligen till en ny nivå. David lär inte bara ut teorin på ett inspirerande sätt, han hjälper en att omsätta det direkt i praktiken och påvisar styrkan i verktygen han ger. Jag är grymt nöjd!

 • From Andreas Linde on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Oerhört bra kurs för alla som vill lyfta sin presentationsteknik inte bara en utan flera nivåer. David har ett unikt engagemang, en närvaro och en teknik som hjälper deltagarna att kliva ur sin comfort zone gång på gång! Att se kurskamraterna och sig själv utvecklas på så många plan trodde jag inte var möjligt. Tack för två grymma dagar – jag har tagit flera jättekliv mot mina mål och hade aldrig klarat det på egen hand.

 • From Naomi Forslund on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Kursen var överförväntan bra, mycket bra!! Jag har lärt mig så troligt mycket på bara 2 dagar! Kan verkligen rekommendera den till alla!!!

 • From Greger on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Oerhört givande utbildning som alla som någon gång kommunicerar med andra människor borde gå!

 • From Daniel Enervald on Workshop Steg 1

  Tack Andreas för en fantastisk dag. Det här var en av (om inte den bästa) kursen jag har varit på! Du gick igenom allting med ett sådant enkelt och tydligt språk. Jag har redan rekommenderat den vidare varmt!

  Tack!

 • From Johan Bergström / ADDQ on Modern Presentationsteknik - Steg 2

  Vid ett avgörande skede i mitt liv gick jag Presentationsteknik steg 1 och lärdomarna från den kursen är något jag har nytta av och använder dagligen, i varje möte där människor är inblandade oavsett om jag har möten på jobbet, interagerar med mina tonårsbarn, när jag handlar i en butik eller träffar en bekant på stan.
  Inte sen jag lärde mig läsa och skriva har jag haft större nytta av en utbildning.

  När jag några år efter steg 1 gav mig på steg 2 var jag full av förväntan men även något skeptisk och undrade hur David skulle toppa steg 1 kursen som gett mig så mycket?
  David gjorde mig inte besviken den här gången heller. Med en fantastisk insyn i det mänskliga intellektet så guidar och påverkar David oss igenom hjärnans vindliga gångar med hjälp av fantastiska berättelser som får hormoner och andra substanser att flöda. Han talar inte bara om hur man i teorin ska göra utan han påverkar också deltagarna så att man själv får känna och prova på vilken hormon eller substans som påverkar vad hos publiken. En kurs som i ord är svår att beskriva den måste upplevas.

 • From Pontus on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Väldigt bra utbildning, ger enkla och smarta verktyg att använda resten av livet!

 • From Christian Lindhoff on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  This course totally blowed my mind, in every way. I’m a different person after Modern Presentationsteknik Steg 1 so much more in harmony and control of my communication.
  This course should be on everybodies bucket list.

  I’m already planning for entering the sequal because I got addictedbon the dopamin I got from David ?

 • From Zariana Nikolaieva on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  The course David prepared is life-changing. No exaggeration. You will not leave the last session being the same person you’ve been before the first one.
  This course was like the moment when our remote ancestor realized they can use a stick and a stone not just to throw them at each other, but to make tools. This course shows you the tools we all have in and around us, the presentation and communication tools.
  David himself mesmerized us with his presentation skills from the first moment, making us crave for such superpowers. So he shared, and shared, and we listened, and laughed, and learned.
  It’s about small techniques, baby steps that you take and practice – and suddenly you realize that you’re not afraid of the stage anymore, or that you are willing (and able) to speak to a lot of people about something important – and make sure they hear you and memorize what you’ve said.
  This course is something you should teach kids at school, or at the university, or whenever in their lives, cause it is a totally new perspective of all our communication.
  Huge kudos to brilliant David JP Phillips whose efforts and knowledge cannot be overstated. I adore and admire!

 • From Moschopoulou Emmy on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Davids utbildning var superbra, givande och inspirerande. Fick med mig jätte bra verktyg som jag kan använda i mitt dagliga arbete!

 • From Samir Koso on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  ”Innan kursen var jag Ostrukturerad, ointressant, ingen bra publikkontakt, har haft för mycket info på PPT, har ej tänkt på inledning och avslut… Det är lite vad jag upptäckte och insåg hos mig när jag gick kuren.

  Under kursens gång så har jag fått väldigt mycket kunskap om hur man skall följa röda tråden, få publikens uppärksamhet och hur man skall leverera informationen till sin publik genom att använda sig av presentationsteknik olika verktyg och tipps.
  Denna kurs var verkligen värd att gå eftersom man får en hel verktygslåda med bra verktyg till att kunna framföra budskapet på ett intressant sätt så att det fastnar hos publiken.
  Jag vill varmt rekommedera kursen till alla som jobbar med att presentera ideer, projekt, resultat m.m.”

  Tack David för två mycket intressanta och givande dagar.

 • From Danny Parssons on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  It was an absolute pleasure and I have managed to apply what we tried last week into 3 presentations to our GMT today and the feedback I go was very positive – all down to the way you taught us.
  In all seriousness I found the course really impressive both in the content and the way in which you delivered the content. It was informative but also got me thinking about things that I would not normally do in a presentation, with regards to body language and actions . In particular the way we participated at each stage help to keep us ‘’spiced up’’ . thanks again

  Cheers

 • From Filip Berglund, Försäljningschef on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag har pluggat 9 år i grundskolan, 3 år på gymnasiet och 5 år på universitet. Ingenting av det kommer i närheten av denna kurs. Att samla teori med praktik på det naturliga sätt som David gör är helt brilliant. Det är enkelt att ta till sig och man vill ut och testa sina nyfunna kunskaper direkt! Alla borde gå den här kursen, oavsett om du som jag jobbar med försäljning eller om du har en linjeroll – den kommer göra skillnad i din yrkesroll och även privat. Jag kommer personligen gå fler kurser med David så fort jag får möjlighet och har redan börjat missionera för att fler skall gå kursen inom vårt bolag.

 • From Sofia Walles on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Sällan har jag suttit på en två-dagars kurs där jag varit totalt fokuserad på talaren. David presenterar ämnet på ett intressant sätt och det blir många praktiska övningar. Tipsen är lätta att ta till sig och backas upp med forskning inom området.

  Att det var så här enkelt att förändra sin presentationsteknik har givit mig en helt ny syn på området och jag känner mig som en lärjunge som nu vill ut och förkunna budskapet. Den här kursen borde alla som någon gång presenterar något gå!

 • From Aolisio Rocha on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag har lärt mig otroligt mycket om kommunikation, hur jag kan planera och lägga upp en presentation och hur jag kan få åhörarna att minnas det jag vill att de ska minnas.
  Det jag speciellt tar med mig från dessa dagar är:
  -Verktygen för att hantera min nervositet.
  -Förberedelse, övning och feedback på presentation är key inför leveransen.
  -Verktygen för att fånga åhörarna samt att få de att minnas de man säger.

 • From Witek on Modern Presentationsteknik - Steg 2

  I hope I’m posting in the correct section.

  We / I had a workshop session with Alexander… and I already told him that , but it’s worth saying out loud – this was one of the best trainign sessions I have ever had. Mostly thanks to Alex’s dynamism and his logical explanations to a peoples behaviour .. which I as an engineer really appreciated.

  + I felt that he “googled” me and found out what I like, because both the side jokes that we made and the music that we listened to, was right on target with me in that time period.

  Thank you again !

 • From Carina Johansson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack, Andreas för två mycket givande dagar. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Kommunikationen har jag nytta av hela tiden i mitt jobb.
  Nu vet jag hur jag ska göra för att bygga en presentation och bara det gör att man blir mindre nervös. Stort tack för all feedback jag fick under dessa dagar.
  Har redan rekommenderat kursen till mina kollegor.

 • From Jessica on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag håller med Helene Källgarden nedan; Det här var verkligen inte bara en utbildning – det var en hel upplevelse!
  Det var massor av konkreta och praktiska tips! Sedan övning, övning och övning, feedback och en stor dos inspiration och motivation.
  En utbildning jag kommer rekommendera alla att gå: för sitt yrkesliv, privatliv, men framför allt för sin egen självutvecklings skull.
  Tack Andreas!

 • From Carina on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två lärorika och trevliga dagar som gav mig verktyg att utvecklas som person både arbetsmässigt och privat

 • From Lilly Forsberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack så hemsk mycket för en givande kurs!

  Du var så himla bra så jag kunde inte drömma bort mig en enda liten stund vilken som sällan hänt för mig på kursvisningar på svenska språket. Som sagt, jobbiga dagar(som komplimang!) och väldig nyttig för mig. Jag har en lång bit kvar att träna och jag kommer att göra det för jag har fått mycketbra och praktiska metoder/verktyg från dig.

 • From Gustan Johnsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  “Under dessa 2 dagar lärde jag mig mer om presentationsteknik än vad jag någonsin gjorde när jag studerade på högskolan. Otroligt pedagogisk och David var extremt skicklig på att lära ut på ett bra och underhållande sätt. Det är unikt för mig att kunna hålla fokus under så lång tid men du lyckades hålla mig förtrollad hela tiden. Något jag verkligen kommer ta med mig från kursen är självklart sättet att få åhörarna orka hålla fokus under längre period med olika sorts kryddor men även hur mitt kroppsspråk ska vara, inledning och ordentligt avslut. Bara någon dag efter kursen började applicera delar av det jag lärt mig på en presentation jag höll i. Det verkade vara effektivt för jag fick otroligt fina lovord efter presentationen och det mesta berodde på att jag använde mig av delar jag lärt mig under Davids fantastiska kurs. Jag hoppas vi ses i framtiden på kanske Presentationsteknik del 2 eller någon annan kurs du har. Slutbetyg är 5 av 5!”

 • From Mats Lindqvist on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  TACK Alexander Grabner Jarlung, för en fantastisk utbildning, Det var riktigt kul samtidigt som du kom med en hel del nytt, även fast vi alla deltagare föreläser en hel del och har gjort det i många år. Klart imponerande, Jag vill faktiskt hävda att det här varit bästa utbildning jag varit på.

 • From Mats Eriksson / MRFB on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för dom två mest lärorika dagarna i mitt liv än så länge!
  Har varit så kul att få så bra coachning av dej och alla hjälpmedel man fick med sig i ryggsäcken är helt ovärderliga.

 • From Stefan Lindberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Inget annat än en helt fantastisk utbildning som jag kommer att få enorm nytta i min verksamhet men även i det vardagliga livet.
  Otroligt tacksam för 2 dagar som förändrade allt.

 • From Daniel Adler on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Har gått talarkurs tidigare, har varit på toastmaster. Men kursen hos David var oslagbar. Och bara grejen att han verkligen använde allt han lär ut under utbildningen gör enorm skillnad. Önskar att alla elever kunde ha haft en lika engagerad och duktig lärare som honom genom all utbildning.

  Och inte nog bra i sitt special område. Han vart en väldigt trevlig värd med och mycket spännande samtal utöver kursen i sig!

 • From Frida on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag kan varmt rekommendera kursen med David, jag och mina kollegor hade två fantastiska dagar på herrgården i Ramnäs. Fick med mig massor av tips att använda mig av framöver och blev inspirerad till max – tack David! 🙂

 • From David Högberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två otroligt lärorika dagar! Tack David och på återseende!

 • From Kenneth on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  JÄTTESTORT TACK för två fantastiskt inspirerande dagar!
  Du är GRYMT duktigt David!

  Det jag tar med mig allra mest från utbildningen vill jag summera så här:
  – Tydlig struktur med inledning och avslut
  – Tidigt varför (både besökarens och mitt varför)!
  – Att krydda mina presentationer för att hålla liv i dem

 • From Peter Andersson on Modern Presentationsteknik

  Hej David!

  Tack för en lysande presentation och utbildning igår. Vi hör bara lovord från hela teamet.

  Hälsningar

  Peter, Head Of Energy Preem

 • From Kalle on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Detta är en OTROLIGT givande kurs. Jag skulle vilja ha David till föreläsare i allt jag ska lära mig. Vill man bli bättre på att hålla en presentation, ett tal, eller bara bli bättre på att kommunicera så är detta rätt kurs.. och det tror jag gäller alla! Jag hade hört att det skulle vara en bra kurs men hade verkligen inte förväntat mig vad jag fick erfara. Jag kan lätt säga att jag har aldrig varit mer nöjd med en kurs som jag varit med denna. Tack David, det borde finnas fler som dig!

 • From Robert on Workshop Steg 1

  Mycket bra dag med Alexander! Massa nyttig information och verktyg. Jag lärde mig mycket och känner mig mer säker nu, när jag har presentationer.

 • From David Thoren on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Från första ordet märks det att David kan sin sak. Han fångade ens uppmärksamhet direkt och sen släppte han den inte en sekund under kursens gång. Jag kommer ha stor nytta av lärdomarna i mitt jobb som instruktör på räddningstjänsten.

 • From Amanda Ekman on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag rekommenderar verkligen dig att gå kursen i presentationsteknik. Det var, utan tvekan, den bästa kursen jag deltagit i och väl värt såväl pengar och tid. Kursen var avgörande i min syn på att hålla presentationer – från ångestmoment till något som jag ser fram emot!

 • From Susane Frid on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Dagen efter så är jag fortfarande så imponerad över att du har gett mig en ny referens för hur skicklig en presentatör kan vara! Wow, Det är svårt att säga vad som var bäst för allt var det – Helheten, alla ’varför’. Ditt sätt att koppla ihop hela presentationen med hur vi fungerar, både mentalt och kroppsligt. Att du delade med dig så mycket av vad du gjorde, och hur & varför vissa saker påverkar den som lyssnar på det sätt som det gör. Otroligt!

 • From Erik Wässing on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  En av de bästa kurserna som jag har gått! En kurs som jag ser som en game changer för mitt sätt att hålla presentationer på. Kursen är väldigt genomtänkt och med hjälp av olika knep får David dig som kursdeltagare att minnas vad som faktiskt lärdes ut under de två dagarna. Av egen erfarenhet vet jag att det är inte ofta det sker!

 • From Erik Vixen on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Ville bara säga att jag idag höll den presentation som jag tränade på under kursen (idag 30 min istället för 5) och bygg- och miljöförvaltningens ledningsgrupp var väldigt nöjda efteråt. Direktören så tex ”strålande” och ”förnämligt genomförd”, kändes riktigt roligt! Jag fick även applåder för min 10 min presentation om själva kursen som jag höll på min avdelnings aptmöte igår, har aldrig hänt förut. Tänkte att det kunde vara roligt för dig att höra att kursen verkligen också gav resultat i skarpt läge J

 • From Carl-Philip Ottergren on Workshop Steg 1

  Stort tack för en riktigt bra föreläsning/workshop! Bra och logiskt uppbyggd med många konkreta tips på hur man enkelt kan förbättra sina presentationer. Det var inte bara en lärorik dag utan också både roligt och energigivande!

 • From Adrian Fatemi on Workshop Steg 1

  Så otroligt bra och givande presentation! Denna workshop var fylld av praktiska tips och verktyg som man kan använda sig av för att bygga upp sin egen presentation. Vare sig man vill pitcha in en affärsidé eller skapa en grym PowerPoint-presentation så innehåller denna workshop allt man behöver kunna för att nå sina mål inom presentationsteknik. Tack!

 • From Anna Dahlberg - HR chef Västerås Stad on WOW - SJÄLVLEDARSKAP

  David JP Phillips föreläsning var en riktig ögonöppnare. Jag tog med mig många nya kunskaper, insikter och reflektioner. Lämnade föreläsningen med massor av energi och inspiration till förändra små tankemönster, som gör stor skillnad i vardagen. David har förmåga att verkligen fängsla sin publik, två timmar kändes som tio minuter. Stort tack!

 • From Maria Furnemo, HR Chef Svenska Spel on WOW - SJÄLVLEDARSKAP

  David är det självklara valet för den som vill bli inspirerad till en större portion självledarskap i sitt liv och i sin organisation. Du får insikter förmedlade med stor inlevelse, närvaro och tydlighet. Det råder ingen tvekan om vad man själv kan göra för att påverka sitt eget välmående och hur stor påverkan du har på andra efter en föreläsning med David. /Maria Furnemo, HR Chef Svenska Spel

 • From Frida Öst on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Kursen har gett mig kunskaper och verktyg för livet. Inte bara när det kommer till att köra en grym presentation, utan kursen har också gett mig insikt i hur man kan applicera verktygen i sitt privata liv.
  Genom att få lära sig hur härnan fungerar och reagerar har jag fått en djupare kunskap i hur det kan användas för att nå fram med sitt budskap på sååväl arbetsplatsen som i privatlivet. Frida Öst

 • From Johan Norling, Projektledare Ale Kommun on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Helt perfekt kurs för alla oss som vill öva, fördjupa och i detalj lära mer om presentationsteknik! Kan inte nog tacka David för att steg-för-steg-processa undertecknad till ökad medvetenhet och bättre presentationer genom feedback, att snyggt statuera egna exempel, ge aha, kryddor och till sist mycket bättre närvaro på scen! Stort, stort tack!

 • From Susanne Lindmark on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Det finns kurser och det finns kurser……………

  Skillnaden mellan presentationerna första och andra dagen var helt otrolig – svårt att tro att det är samma personer som står där framme och levererar dag två!

 • From karl gustav falk eriksson on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Jag fick ett B + ja

 • From Carl Von Laxnacke on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Jätta bra tips, kommer få en ferrari av min pappa nu! Hehe.

1 2 3 8