Kommentarer från tidigare deltagare
 • From Jonas Andersson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en helt fantastisk kurs! Kan med säkerhet säga att jag har vuxit som person på denna korta tid. Tar med mig ett oräkneligt antal konkreta presentationsfärdigheter som från och med nu alltid kommer vara en del av mina presentationer och samtal. David är oöverträffad som föreläsare och en sann inspiratör. Med värme men minutiös planering varvas teori med övningar, och det blir inte tråkigt för en enda sekund. Rekommenderas varmt!

  Vi ses kanske nån gång för ett presentations-battle! 😉

 • From Nat Ovchinnikova on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Thank you David for the mind-blowing experience! It is not just about presentation skills but human nature, self-confidence and success. Not a single unimportant subject, not a single boring topic, not a single minute lost! Everything is condensed to the most crucial and easy digestible material!
  The most amazing thing is the progress achieved during this course! In the beginning I was pretty sure some people are just not born to be presenters, but David proved me wrong! I am extremely proud to observe my own progress and delighted to implement these new skills to the different areas of my life and work!

 • From Petter Viippola on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  En fantastiskt bra kurs för att få bättre självförtroende och framförallt bli bättre på presentationer.

  Tack för tillfällena det var fantastiskt!

 • From Barbara Jabur Juul-Möller on [NY 2016] Leadership - Moving Mountains

  Vill lära mig mer tack!

  • From David Phillips on [NY 2016] Leadership - Moving Mountains

   Kul! “Moving Mountains” finns för stunden bara som en skräddarsydd föreläsning som exempelvis ett företag kan köpa in. När det finns i ett annat format kan vi höra av oss.

 • From Sebastian Khalighy on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en fantastisk utbildning!

  David är en den den bästa inom sitt ämne – presentationsteknik! Styrkan i utbildningen sitter blandningen av teori och praktiskt lärande. Sist men inte minst, vi har alla suttit och gäspat oss igenom en och en annan utbildning, eller hur?

  Med sin passion och engagemang (och “attention grabbers”) får han dig att sitta fullt fokuserad dagarna till ända. Du kommer inte att bli besviken. Och ja, på bara två dagar kommer du att få ett stärkt självförtroende på scen och bli en bra presentatör!

 • From Sandra Karlsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Det är helt klart den bästa och mest lärorika kurs jag någonsin har gått. Fantastisk blandning av teori och praktik som var inspirerande, roligt och intressant. Man lär sig inte bara presentationsteknik utan man stärker även sitt självförtroende, sin energi och får verktyg att använda både professionellt och privat.
  Rekommenderas verkligen!

  Tack David för en fantastisk kurs och tack för din inspiration och energi!

 • From Yulia Kudina on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  As a part of Ambassador program at our company I had a chance to meet David at the Presentation skills training. Standing my ground I can say that our classes have changed my life and here I mean not only skills obtained, but also confidence, self-awareness and decision-making. David is a truly inspiring person who loves his work and does it perfectly well. I’m happy and honored to know him in person.

  David, my life won’t be the same thanks to you. I appreciate this so much. You rock! 🙂

 • From Mats Eberhardson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag kan bara varmt rekommendera den här utbildningen! Oberoende av om du ska hålla ditt livs viktigaste tal eller står inför en grupp med ungar I ditt uppdrag som ledare i den lokala fotbollsklubben – du vill bli lyssnad på! De här två dagarna är en skön mix av teori och praktik där du får mycket återkoppling på just ditt sätt att hantera presentationssituationen. David är inte bara en lysande talare, han är även en mycket god pedagog som kan förmedla vad just du behöver tänka på för att öka sannolikheten att du blir lyssnad på!

 • From Fredrik Wallin on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för två inspirerande och upplyftande dagar. Jag kan rekommendera David och denna kurs till alla er som pratar inför andra (gäller inte det alla?!). Oavsett sammanhang – privat eller jobbrelaterat så finns det massor av tekniker för att förstärka ditt budskap – David besitter dem alla och delar generöst med sig!

  David lever som han lär vilket håller energi och fokus uppe hos samtliga deltagare kursen igenom. Varvar snyggt teori med många praktiska moment.

  Nu längtar jag ständigt till min nästa presentation… 🙂

 • From Fredrik on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hej David! Du kanske tycker det är kul att få återkoppling från dina adepter som gått din kurs i presentationsteknik.

  Dagen efter kursen åkte jag till Oslo och höll en presentation för mina kollegor på vårt Oslo-kontor. Gjorde i princip om varje bild i min presentation på tåget hem till Göteborg efter din kurs och en redan bra presentation blev grym!

  Igår blev jag inkastad på ett styrelsemöte och fick ca 20 minuter på mig att presentera ett område som jag jobbar mycket med. Nedan ser du vår koncernchefs återkoppling efter min presentation. Kul tycker jag, har helt klart får ett nytändning för mina presentationer efter din kurs. Laddade med flera bra kryddor till styrelsen som tex öppna frågor och story telling.

  Tack för två inspirerande dagar!

 • From Lars Göran Johansson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Fantastisk bra kurs och att vid 60 års ålder kunna lära sig något nytt var fantastiskt. Det som var särskilt bra med utbildningen var teorin bakom en lyckad presentation, dvs hur vi människor fungerar. Att träna in presentationsteknik är en sak men att göra det med vetskap om och utgångspunkt i teorin bakom är något helt annat. Denna metod skapar i alla fall för mig mer varaktig och flexibel kunskap.
  Lars Göran Johansson

 • From antonella aulita on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hi David
  Thank you for a real nice and useful 2-days full with energy and interesting topics.
  It was a while since I have been to such an interesting course and I got quite motivated to become a better presenter as a powerful tool to vehicle my message to the target audience.

 • From Deni Aganovic on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Wow!

  Presentationsteknik Del1 – satan vilken leverans!

  David levererar den i särklass bästa kursen jag har gått med enorm kunskap inom ämnet och entusiasm.
  Varje moment bygger upp en spänning och intresse, inte en minut på 16 timmar är bortkastad tid – Allt vi gjorde och lärde oss kommer ha en väsentlig betydelse i framtiden, inte bara på hur jag framför presentationer utan även hur jag kommunicerar i vardagen.

  David gör oss medvetna på Vad vi gör när vi kommunicerar, Varför vi gör det och Hur vi ska bli bättre på det.
  Tack för de två mest lärorika dagarna sedan jag lärde mig att gå!

 • From Helena Larsson on Modern Presentationsteknik

  En föreläsning som jag starkt kan rekommendera, toppklass! Jag har anlitat många föreläsare i mitt arbetsliv men har aldrig fått 100% nöjdhet från deltagarna.Det fick jag efter föreläsningen med David. Tack!
  /Helena

 • From David Widlud on Modern Presentationsteknik

  Tack för en jätte bra föreläsning!

 • From Gunilla Davidsson on Modern Presentationsteknik

  Tack David, vilken energi, övertygelse och inspiration, tycker du på ett mycket bra sätt varvade allvar och humor. Jag bokar många utbildningar, kurser och föreläsningar, har stora medarbetargrupper och många chefer som alla skall erbjudas både professionell och personlig utveckling. Ibland händer det att alla är nöjda, idag var en sån dag, har fått jättemycket respons och uppskattning för att jag anlitade just dig. På återseende/ Hälsning Gunilla

 • From Charlotte Sand on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hej och tusen tack för två superbra dagar!!! Jättekul och väldigt lärorikt och du är verkligen proffsig! Så mycket som jag lärt mig. Var på konferens igår som åhörare och jag studerade ledningsgruppen och deras framföranden på scenen. Många kissnödiga, och fikonlöv och en hel del ”rädda” typer på scenen. Haha

 • From Cecilia Hern on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för två helt fantastiska dagar!
  Snacka om att du berört oss alla, med tanke på att alla verkar ha drömt om presentation och presentationsteknik natten till idag J

  Mitt huvud är fullt av olika teorier, tips, kryddor och metoder. Jag är full av energi och positivt tänkande kring hur jag ska ta detta vidare och att varje dag jobba vidare med detta! Tack!

 • From Malin berg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för detta och tack för ruskigt bra feedback!

  Helt ärligt – jag har tänkt hela eftermiddagen ock kvällen på hur jag håller mitt huvud och inser att jag nästan alltid har det lite nedåtlutat, och nu när jag medvetet tänkt på att ”lyfta näsan” (i alla sammanhang) så inser jag att jag faktiskt då ser sämre på långt håll och att det är därför jag sänker huvudet, vilket jag samtidigt känner gör att jag sänker min självkänsla – så inte bara har fått med mig sjukt mycket grymma tips och verktyg, jag har även insett att jag troligtvis har något slags brytningsfel J Så nu blir det optiker och, såklart, både visa medalj och lyfta blicken högre! 🙂

  Tack för en väldigt givande utbildning, jag har fjorton sidor anteckningar och en väldig inspiration för att redan i morgon testa nytt, och såklart fortsätta framöver!

 • From Ove Stoor on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en bra och givande kurs!

  Hade presentationen (med även den matnyttigare mitten delen tillsammans med diskussions tid) inför verksamhetsledarna. Det kändes oväntat bra och presentationen var uppskattad!

  Och tack för Lathunden, den är mycket bra och den sitter nu uppsatt vid min arbetsplats, ska alltid kolla på den innan jag gör en presentation!

 • From Alexandra on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David för en helt fantastisk kurs!
  Jag måste erkänna att jag var ganska skeptisk och ifrågasättande inför att gå den här kursen. Jag tänkte att min presentationsstil är att vara spontan och fånga inspirationen i stunden, och att det brukade publiken gilla, så varför ändra?!? All teknik och planering skulle bara hämma mig, trodde jag.
  Men, efter de här två dagarna så jag omvänd! Jag har själv upplevt vilken enorm skillnad på resultatet, dvs effekten på åhöraren, som kan åstadkommas med hjälp av genomtänkt planering, struktur, medvetenhet kring kroppsspråk, rösten och det som händer i hjärnan. Och vad kul det var! Dessutom lärde du ut allt detta med mycket humor och stor värme. VARMT TACK för en stark, härlig och mycket användbar upplevelse!

 • From Sebastian on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  “Modern Presentationsteknik – Steg 1”, wow vilken kurs! Tack David och alla ni andra deltagare för två kanondagar! För er som funderar på att gå denna kurs, tveka inte! Logiskt och metodiskt utbildande från David, och många praktiska övningar. Mitt tankesätt kring presentationer har förändrats helt, och jag känner mig så mycket mer bekväm och säker i framförandet! Alla inplanerade moment ger resultat och publiken lyssnar på ett helt annat sätt. Jag provade på ett helt nytt upplägg i min presentation idag, och det blev stor succé! Tack igen för en grym kurs David!

 • From Fredrik Holmdahl on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  ”Det finns inget som är så häftigt som att ta med sig sina nya kunskaper i presentationsteknik och se hur det fungerar i praktiken. När publiken speglar dig och dina rörelser och du känner att du når dem på ett helt nytt sätt. Jag vågar säga att de ber om att få veta mer om något som kan verka så där lagom inspirerande som en halvdag om styrelsearbete i ägarledda bolag. Presentationsteknik gjorde mig relevant för publiken och då blev också mitt ämne relevant. Mina kollegor har tackat mig flera gånger i efterhand för att jag hittade den här utbildningen i presentationsteknik.”

  Fredrik Holmdahl
  Swedbank Ägarplanering

 • From Ulf Stolt on Modern Presentationsteknik

  Nyligen var jag på Stora presentationsdagen 2016 – en riktig höjdare. Bland det bästa jag hört och sett. Pricka redan nu in 27/3 2017 om du vill få energiboost utöver det vanliga. Den klart mest lysande stjärnan bland alla stjärnor under dagen var David Phillips från Presentationsteknik.com. Jag är fortfarande helt tagen. Tre råd på vägen: 1. Börja alltid med en känsla. 2. Förmedla ett starkt svar på varför man ska lyssna 3. Krydda med intresseväckare var fjärde minut … Ähh, lyssna och lär istället. Läs mer om David Phillips och Presentationsteknik.”

 • From Eva Nilsson on Death By PowerPoint

  Jag hade kunnat lyssna i flera timmar. Du presenterade allt på ett sätt som gjorde att det hela tiden var roligt, intressant och väldigt “mitt i prick”. Igenkänningsfaktorn var många gånger hög. Nu återstår arbetet med att göra om mina egna presentationer. Tack än en gång för en fantastisk förmiddag. // Eva

 • From Per Strand on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag kommer att ta med mig väldigt mycket från den här utbildningen. Har fått chans att praktisera relativt mycket presentationsteknik eller kanske snarare presentation utan teknik innan i min karriär och de här dagarna har gett mig en fantastiskt bra verktygslåda som jag kommer att ta med mig och använda i framtiden. Du är sylvass på ditt ämne!

 • From Ann-Catrin Walfridsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två dagar med dig har påverkat mig mycket.
  Du har gett mig så många insikter och aha upplevelser som jag nogsamt skrivit in i min svarta anteckningsbok.

  Omsorgsfullt och fint har jag nu renskrivit mina anteckningar från dessa dagar…. använt olika färger, ritat figurer, och skrivit ned fakta – för dessa dagar ska jag göra allt för att komma ihåg länge !
  Boken ligger vid min säng så jag kan repetera – jag vet att det är viktigt.

  Tack för ditt starka engagemang och din generositet av din stora kunskap för att göra mig en bättre talare!

 • From Regine on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hej David!
  Tack för ett par fantastiska dagar. Jag är helt överväldigad över ditt engagemang och vilja att få mig att våga göra en presentation.
  Att sen göra det någorlunda bra känns ju självklart väldigt tillfredsställande för mig.
  Tusen tack!

 • From Peter Tell on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  David,

  Tack för att du hjälpte mig att hitta min potential när det gäller att hantera presentationsteknik och min personliga utveckling.

  Dessa två dagar hos dig har varit de bästa utan konkurrens när det gäller att gå utbildningar/träningar.
  Har gått några olika genom mina 22 år på Nestlé.

  Gillade hela upplägget med miljön och en salig blandning på personligheter i gruppen J
  Det är till och med så att man önskar att alla ska gå steg två och att vi skulle göra det tillsammans.
  Kommer att rekommendera dig till alla som jag pratar med som inser att de behöver hjälp med att utvecklas.

  Du är grym David!

 • From Maria Bäckman on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en fantastiskt givande kurs. Som du sa, det vi fick lära oss är användbart i andra sammanhang också. Jag övade tonläge och gester hela dagen igår och det kändes riktigt bra. Det blev väl både nåt höjt och nåt sänkt ögonbryn, men det var ingen som sa – Jaha nu har du varit på kurs….. =o)

 • From Christina Link on Modern Presentationsteknik

  Stort tack för en bra föreläsning. Den uppfyllde absolut mina förväntningar. Det bästa var naturligtvis själva föredraget – att få så många tips på kort tid från någon som visar det han lär ut.

 • From Anna Decio on Modern Presentationsteknik

  Ni överträffade mina förväntningar!
  Det var så mycket mer än presentationsteknik, det var kommunikationsteknik?
  Jag är mer än helt nöjd! Bra ordnat och en suverän eftermiddag!

 • From Stefan Liber on Modern Presentationsteknik

  Tack för gårdagen det var mycket uppskattat av mig. Förväntningar uppfyllda med råge. Allt var bra, bäst…

 • From Sofia Brand on Modern Presentationsteknik

  Det uppfyllde absolut förväntningarna, spännande och intressant.
  Nya grepp som man ej tänkt på tidigare. Det var roligt och väldigt underhållande. Saknade inte något.

 • From Therese Bain on Modern Presentationsteknik

  Uppfyllde vi dina förväntningar? Över förväntan
  Vad var det bästa? De konkreta tipsen och trixen

 • From Anna Eriksson on Modern Presentationsteknik

  Tusen tack för en mycket givande eftermiddag som blev över förväntan bra ? Jag jobbar med dessa frågor själv men fick ändå många nya idéer och tankar kring ämnet, samtidigt som David bekräftade och förstärkte mina egna erfarenheter. Jag har under förmiddagen idag gått omkring på jobbet och talat mig varm för min upplevelse från igår

 • From Karin Damberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Det var utan tvekan mycket välinvesterad tid och pengar (vilket min chef också håller med om efter att ha fått ta del av resultatet J). Jag har faktiskt aldrig blivit så nöjd med en utbildningsinsats (och jag har höga krav). Höll en presentation förra veckan för vår ledningsgrupp. Presentationsmässigt var det den bästa jag gjort någonsin.

 • From Simon Jäger on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag lärde mig otroligt mycket under den senaste kursen, kunskap som jag lyckades sätta i bruk under en inspirationsföreläsning på Stockholms Mässan för två veckor sedan. Efter lite över en timme så var cirka 40 stycken gymnasielärare alldeles till sig och föreläsningen ansågs utav många vara något utav det bästa under deras tvådagars vistelse på mässan. Tack, det hade inte hänt utan dig!

 • From Simone Carlbring on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David! Förutom en jätte bra utbildning, vilken karaktär du är! Dig kommer jag definitivt komma ihåg och rekommendera!

 • From Per Strand on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för filmerna och två fantastiskt givande dagar. Jag kommer att ta med mig väldigt mycket från den här utbildningen. Har fått chans att praktisera relativt mycket presentationsteknik eller kanske snarare presentation utan teknik innan i min karriär och de här dagarna har gett mig en fantastiskt bra verktygslåda som jag kommer att ta med mig och använda i framtiden. Du är sylvass på ditt ämne!

 • From Magdalena Götheden on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två intensiva och lärorika dagar i Ramnäs har gett mig nya kunskaper och verktyg i presentationsteknik. En bra mix av teori och praktiska övningar, och jag kan med säkerhet säga att jag blev en bättre presentatör redan efter dag ett. Utmanande och roliga övningar i lagom stor grupp och så David med kunskap, engagemang och energi gör att jag gärna rekommenderar denna utbildning till den som önskar vässa sig inom det stora ämnet presentationsteknik. Stort plus också för fin miljö och fina, välordnade lokaler.

 • From Henrik Jansson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack själv för två fantastiska och oförglömliga dagar. Jag satt i total tystnad fem timmar i bilen på väg hem och reflekterade över och repeterade allt du förmedlat. Jag märkte själv också (förmodligen inte lika mycket som du) att jag utvecklades mycket under dagarna och jag tänker på vilket otrolig potential som finns om jag bara fortsätter tänka och träna på de tekniker du lärde mig. Varje dag känns som en arena för träning och jag blivit oerhört medveten om mitt kroppsspråk och vad jag förmedlar med det och jag ser fram emot den fortsatta utveckling jag har framför mig.

  Tack som sagt för två mycket givande dagar. Jag har aldrig tidigare sett en stor utveckling hos så många människor på så kort tid. Det tyder på en effektiv utbildning där du lyckades skapa en fantastisk stämning och öppenhet där alla bidrog och dela med sig.

 • From Joakim Pilfalk on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Otroligt bra och givande kurs i viktigt ämne som ofta glöms… Det jag uppskattade mest var att du byggde det från grunden med hjärnan för att sedan landa i det praktiska i en bra, begriplig presentation. Också plus för logi, mat och omgivningen kring er kursgård i Ramnäs!

 • From Simon Bender on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag hade höga förväntningar inför kursen – och de infriades verkligen. Att få se utvecklingen jag själv och de andra kursdeltagarna gjorde under blott 24h var enormt inspirerande. Verktygen och lärdomarna jag fått med mig går att applicera på långt fler tillämpningar än bara presentationsteknik – otroligt värdefullt. Stort tack!

 • From Alexander Arvidsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Ett utdrag från Alexander Arvidssons blogg efter att ha varit på Steg-1-kursen:

  We launched straight into the course and David mesmerized us from the moment he opened his mouth. The two days went by in a flash, and without giving anything away I can honestly say that it was the two best training days I’ve ever attended. Me and Simon were pretty good when we came, but we were much, much better when we left. David managed to create an environment where eight people, most of whom had never met each other before, could present to and get feedback from each other as well as the instructor without any friction whatsoever. That is a feat in itself, but he went on to elevate all of us from our respective levels to a common standard that was higher than where I was when I came through the door.

  We went trhough the neurological basis for learning, preparation, movement, body language and use of voice, to mention a few things. One aspect turned out to be key for me – preparation. I’ve been doing things more or less unplugged for 15 years – never again.

  I can’t praise David highly enough, and I recommend anyone who is looking for a presentation skills course to look no further. The training is superb, the instructor is exceedingly good and the venue is outstanding. I can’t wait for the next level training.

 • From Monib on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Bra hjälp, fick A i svenska redovisning

 • From Dannethaman on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Tack för hjälpen 😉

 • From Renata Banyar on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Many many thanks for the amazing 2 days…it’s just incredible and mind blowing how our brain works!
  These 2 days, every second was just great motivation, inspiration, fun…WOW!
  All the very best and thank you for the experience!

 • From Jose Micallef on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  The skills that David shared with us during these 2 days were instrumental to take our communication skills to a higher level with great results at work and also in our everyday life. It was very hands-on and a fun learning experience. David’s delivery was very professional and meticulous. It’s a game-changer.

 • From Magnus Helmvee on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Denna kurs kan jag starkt rekommendera, När jag fick den stora äran att gå kursen var jag i ett läge i min karriär då allt gick väldigt bra, jag presterade på topp, men jag nådde ändå inte riktigt hela vägen. Kursen gjorde mig medveten om saker som jag tidigare inte uppfattat om mig själv samt gav mig tekniker och trick som gjorde att jag kunde presentera på ett sätt som gav mig möjlighet att nå bortom första stolsraden. Tack vare David och kursen tog min karriär ett rejält skutt till först en europeisk roll och snart därefter till en global specialistroll, där en stor del av mitt arbete är att just presentera och bygga förtroende hos mina kunder och partners.
  De främsta teknikerna som jag lärde mig som jag använder frekvent är: Power poses, minnestekniker, manus samt hur man skall använda röststyrka och tempo.
  Litet tips: Inte för mycket power posing, det kan lätt leda till att man blir överladdad och uppfattas som arrogant 🙂 ?
  Tack David, jag hoppas jag snart får möjligheten att gå Steg2.