Kommunikation
March 15, 2012
Storytelling – en vetenskapligt säljande magi
March 13, 2012

NeuroBuyology – En sann kick för säljare!

Längd: 60 minuter

Beskrivning
Baserat på den allra senaste forskningen kring hjärnans uppbyggnad, biologi, psykologi och neuromarketing ger vid dig din säljkår en fantastiskt inspirerande timme, en timme som öppnar deras ögon till ett nytt tänkande. MEN – vi gillar inte idén med bara inspiration, så med sig får säljarna också en bunt nya verktyg som de direkt kan omsätta när föreläsningen är klar.

För att ge dig en försmak om innehållet så kan det vara värt att nämna att oavsett hur kritiskt tänkande* du är så när du går och handlar i en affär så är skrämmande få av dina köpbeslut dina egna. De är placerade där av någon annan vid något annat tillfälle eller kanske produceras dom där och då. Frågan är bara hur lyckades någon placera dem i ditt huvud och hur fick dom dig till att köpa just det dom ville att du skulle köpa. I grunden handlar det om ett biologiskt mirakel på 1,2 kg som sitter mellan dina öron som styr dina beslut, definierar din personlighet och ligger bakom allt du är. Med dagens vetenskap vet vi mer än någonsin om dessa 1,2 kg och hur vi styr den eller hur vi blir styra av den. Vi kan inte kontrollera våra köpare men vi kan definitivt påverka dem.

*Kritiskt tänkande personer har visat sig till och med mer lättpåverkade

Vad får du med dig
Du får med dig en grundläggande kunskap om hur hjärnan och hjärnans olika beståndsdelar fungerar i ett samspel vid ett beslut och hur du med relativt enkla medel kan påverka både dig själv och andra. Under föreläsningen kommer vi att förevisa ett antal tekniker/verktyg som du kan ta med dig och direkt omsätta i din nästa säljsituation.

Målgrupp
Föreläsningen riktar sig till allt från de mest rutinerade säljarna till de nykläckta säljarna.

Innehåll

  • Hjärnans uppbyggnad
  • Den strukturella processen i ett köpbeslut
  • Det enorma inflytandet av våra hormoner och signalsubstanser
  • Praktiska tekniker och verktyg för att planera idéer och tankar
  • Metoder för att ta sig igenom de olika grindvakterna i hjärnan
  • Inspiration

Antal deltagare
Ingen begränsning

Boka föreläsning

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*