Under snart 10 år, har vi på Presentationsteknik.com samlat några av Sveriges främsta utbildare, föreläsare och coacher inom ämnena Presentationsteknik och retorik. Grundare till sajten var 2007, David JP Phillips som fortfarande är fullt aktiv och jobbar nu med stort fokus runt om Europa men genomför även enskilda uppdrag i Sverige.

Vi anlitas i dag över alla branscher, av de flesta börsnoterade företagen i Norden, coachar topp-politiker och företagsledare över hela Europa och influerar tiotusentals människor varje år genom våra utbildningar och föreläsningar.

Målet med presentationsteknik.com
Vårt mål med presentationsteknik.com är som du nu kanske förstår, inte bara att marknadsföra våra kurser utan även att dela med oss av den passion och den kunskap jag och vi har inom ämnet. Sajten kommer att leva. Ny information, ny kunskap och de senaste forskningsrönen kommer du alltid att kunna hitta här.

Åter igen, varmt välkommen!


   David JP Phillips                                 Andreas Olsson

Davids manifest för presentationsteknik.com
Min passion till ämnet presentationsteknik är i det närmaste gränslös. Jag älskar ämnet av den enkla anledningen att man med så enkla medel kan förbättra kommunikationen mellan sändare och mottagare på ett sådan sätt att det kan vara helt avgörande för affären, lösningen, anställningen, förhållandet, förhandlingen eller vad det nu kan vara som du presenterar inom.

 

ps. “No man is an island” och min väg hit har förgyllts av många härliga människor, här kommer några varma rekommendationer och härliga framtida möten.

Samarbetspartners
Mötesevangelist och mötesarkitekt – Micke Darmell på http://www.gr8meetings.se
Produktionsledare och mötesarkitekt – Louise Palmstierna på http://www.poweredby.se
Utbildningsamordnare – Jörn Johansson på http://www.alphacompetence.com
Affärsutvecklingsguru – Johan Mathson på http://www.johanmathson.com/

Bra länkar
Garr Reynolds bakom http://www.presentationzen.com/
John Medina skapare av boken BrainRules http://www.brainrules.net/

Nyttiga länkar
Hur vi hanterar cookies: Cookies