Nästa event startar om
00

dagar


00

timmar


00

minuter


00

sekunder


 

Kommentarer från kursdeltagare

 • From Lilly Forsberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack så hemsk mycket för en givande kurs!

  Du var så himla bra så jag kunde inte drömma bort mig en enda liten stund vilken som sällan hänt för mig på kursvisningar på svenska språket. Som sagt, jobbiga dagar(som komplimang!) och väldig nyttig för mig. Jag har en lång bit kvar att träna och jag kommer att göra det för jag har fått mycketbra och praktiska metoder/verktyg från dig.

 • From Gustan Johnsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  “Under dessa 2 dagar lärde jag mig mer om presentationsteknik än vad jag någonsin gjorde när jag studerade på högskolan. Otroligt pedagogisk och David var extremt skicklig på att lära ut på ett bra och underhållande sätt. Det är unikt för mig att kunna hålla fokus under så lång tid men du lyckades hålla mig förtrollad hela tiden. Något jag verkligen kommer ta med mig från kursen är självklart sättet att få åhörarna orka hålla fokus under längre period med olika sorts kryddor men även hur mitt kroppsspråk ska vara, inledning och ordentligt avslut. Bara någon dag efter kursen började applicera delar av det jag lärt mig på en presentation jag höll i. Det verkade vara effektivt för jag fick otroligt fina lovord efter presentationen och det mesta berodde på att jag använde mig av delar jag lärt mig under Davids fantastiska kurs. Jag hoppas vi ses i framtiden på kanske Presentationsteknik del 2 eller någon annan kurs du har. Slutbetyg är 5 av 5!”

 • From Mats Lindqvist on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  TACK Alexander Grabner Jarlung, för en fantastisk utbildning, Det var riktigt kul samtidigt som du kom med en hel del nytt, även fast vi alla deltagare föreläser en hel del och har gjort det i många år. Klart imponerande, Jag vill faktiskt hävda att det här varit bästa utbildning jag varit på.

 • From Mats Eriksson / MRFB on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för dom två mest lärorika dagarna i mitt liv än så länge!
  Har varit så kul att få så bra coachning av dej och alla hjälpmedel man fick med sig i ryggsäcken är helt ovärderliga.

 • From Stefan Lindberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Inget annat än en helt fantastisk utbildning som jag kommer att få enorm nytta i min verksamhet men även i det vardagliga livet.
  Otroligt tacksam för 2 dagar som förändrade allt.

 • From Daniel Adler on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Har gått talarkurs tidigare, har varit på toastmaster. Men kursen hos David var oslagbar. Och bara grejen att han verkligen använde allt han lär ut under utbildningen gör enorm skillnad. Önskar att alla elever kunde ha haft en lika engagerad och duktig lärare som honom genom all utbildning.

  Och inte nog bra i sitt special område. Han vart en väldigt trevlig värd med och mycket spännande samtal utöver kursen i sig!

 • From Frida on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag kan varmt rekommendera kursen med David, jag och mina kollegor hade två fantastiska dagar på herrgården i Ramnäs. Fick med mig massor av tips att använda mig av framöver och blev inspirerad till max – tack David! 🙂

 • From David Högberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två otroligt lärorika dagar! Tack David och på återseende!

 • From Kenneth on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  JÄTTESTORT TACK för två fantastiskt inspirerande dagar!
  Du är GRYMT duktigt David!

  Det jag tar med mig allra mest från utbildningen vill jag summera så här:
  – Tydlig struktur med inledning och avslut
  – Tidigt varför (både besökarens och mitt varför)!
  – Att krydda mina presentationer för att hålla liv i dem

 • From Peter Andersson on Modern Presentationsteknik

  Hej David!

  Tack för en lysande presentation och utbildning igår. Vi hör bara lovord från hela teamet.

  Hälsningar

  Peter, Head Of Energy Preem

 • From Kalle on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Detta är en OTROLIGT givande kurs. Jag skulle vilja ha David till föreläsare i allt jag ska lära mig. Vill man bli bättre på att hålla en presentation, ett tal, eller bara bli bättre på att kommunicera så är detta rätt kurs.. och det tror jag gäller alla! Jag hade hört att det skulle vara en bra kurs men hade verkligen inte förväntat mig vad jag fick erfara. Jag kan lätt säga att jag har aldrig varit mer nöjd med en kurs som jag varit med denna. Tack David, det borde finnas fler som dig!

 • From Robert on Workshop Steg 1

  Mycket bra dag med Alexander! Massa nyttig information och verktyg. Jag lärde mig mycket och känner mig mer säker nu, när jag har presentationer.

 • From David Thoren on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Från första ordet märks det att David kan sin sak. Han fångade ens uppmärksamhet direkt och sen släppte han den inte en sekund under kursens gång. Jag kommer ha stor nytta av lärdomarna i mitt jobb som instruktör på räddningstjänsten.

 • From Amanda Ekman on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag rekommenderar verkligen dig att gå kursen i presentationsteknik. Det var, utan tvekan, den bästa kursen jag deltagit i och väl värt såväl pengar och tid. Kursen var avgörande i min syn på att hålla presentationer – från ångestmoment till något som jag ser fram emot!

 • From Susane Frid on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Dagen efter så är jag fortfarande så imponerad över att du har gett mig en ny referens för hur skicklig en presentatör kan vara! Wow, Det är svårt att säga vad som var bäst för allt var det – Helheten, alla ’varför’. Ditt sätt att koppla ihop hela presentationen med hur vi fungerar, både mentalt och kroppsligt. Att du delade med dig så mycket av vad du gjorde, och hur & varför vissa saker påverkar den som lyssnar på det sätt som det gör. Otroligt!

 • From Erik Wässing on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  En av de bästa kurserna som jag har gått! En kurs som jag ser som en game changer för mitt sätt att hålla presentationer på. Kursen är väldigt genomtänkt och med hjälp av olika knep får David dig som kursdeltagare att minnas vad som faktiskt lärdes ut under de två dagarna. Av egen erfarenhet vet jag att det är inte ofta det sker!

 • From Erik Vixen on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Ville bara säga att jag idag höll den presentation som jag tränade på under kursen (idag 30 min istället för 5) och bygg- och miljöförvaltningens ledningsgrupp var väldigt nöjda efteråt. Direktören så tex ”strålande” och ”förnämligt genomförd”, kändes riktigt roligt! Jag fick även applåder för min 10 min presentation om själva kursen som jag höll på min avdelnings aptmöte igår, har aldrig hänt förut. Tänkte att det kunde vara roligt för dig att höra att kursen verkligen också gav resultat i skarpt läge J

 • From Carl-Philip Ottergren on Workshop Steg 1

  Stort tack för en riktigt bra föreläsning/workshop! Bra och logiskt uppbyggd med många konkreta tips på hur man enkelt kan förbättra sina presentationer. Det var inte bara en lärorik dag utan också både roligt och energigivande!

 • From Adrian Fatemi on Workshop Steg 1

  Så otroligt bra och givande presentation! Denna workshop var fylld av praktiska tips och verktyg som man kan använda sig av för att bygga upp sin egen presentation. Vare sig man vill pitcha in en affärsidé eller skapa en grym PowerPoint-presentation så innehåller denna workshop allt man behöver kunna för att nå sina mål inom presentationsteknik. Tack!

 • From Anna Dahlberg - HR chef Västerås Stad on WOW - SJÄLVLEDARSKAP

  David JP Phillips föreläsning var en riktig ögonöppnare. Jag tog med mig många nya kunskaper, insikter och reflektioner. Lämnade föreläsningen med massor av energi och inspiration till förändra små tankemönster, som gör stor skillnad i vardagen. David har förmåga att verkligen fängsla sin publik, två timmar kändes som tio minuter. Stort tack!

 • From Maria Furnemo, HR Chef Svenska Spel on WOW - SJÄLVLEDARSKAP

  David är det självklara valet för den som vill bli inspirerad till en större portion självledarskap i sitt liv och i sin organisation. Du får insikter förmedlade med stor inlevelse, närvaro och tydlighet. Det råder ingen tvekan om vad man själv kan göra för att påverka sitt eget välmående och hur stor påverkan du har på andra efter en föreläsning med David. /Maria Furnemo, HR Chef Svenska Spel

 • From Frida Öst on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Kursen har gett mig kunskaper och verktyg för livet. Inte bara när det kommer till att köra en grym presentation, utan kursen har också gett mig insikt i hur man kan applicera verktygen i sitt privata liv.
  Genom att få lära sig hur härnan fungerar och reagerar har jag fått en djupare kunskap i hur det kan användas för att nå fram med sitt budskap på sååväl arbetsplatsen som i privatlivet. Frida Öst

 • From Johan Norling, Projektledare Ale Kommun on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Helt perfekt kurs för alla oss som vill öva, fördjupa och i detalj lära mer om presentationsteknik! Kan inte nog tacka David för att steg-för-steg-processa undertecknad till ökad medvetenhet och bättre presentationer genom feedback, att snyggt statuera egna exempel, ge aha, kryddor och till sist mycket bättre närvaro på scen! Stort, stort tack!

 • From Susanne Lindmark on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Det finns kurser och det finns kurser……………

  Skillnaden mellan presentationerna första och andra dagen var helt otrolig – svårt att tro att det är samma personer som står där framme och levererar dag två!

 • From karl gustav falk eriksson on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Jag fick ett B + ja

 • From Carl Von Laxnacke on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Jätta bra tips, kommer få en ferrari av min pappa nu! Hehe.

 • From Anna Dahlberg, HR Chef Västerås kommun on WOW - SJÄLVLEDARSKAP

  ”Vi bokade David för att föreläsa för samtliga våra 300 medarbetare som en sista aktivitet för året. Och vilket avslut det blev! David har en förmåga att verkligen trollbinda sin publik, skapa igenkänning och få andra att aktivt vilja skapa en förändring hos sig själva. Han är en av de absolut bästa föreläsarna jag har lyssnat på, både i sitt performance och scenspråk, men även i den kunnighet och vassa kompetens han har inom området. Vill man boka en riktigt bra föreläsare, där ämnet verkligen gör skillnad för personerna som lyssnar, så kan jag varmt rekommendera David Jp. Phillips.”

 • From Maria Bennström on WOW - SJÄLVLEDARSKAP

  Hej! Ville bara tacka för en fantastisk engagerande och inspirerande föreläsning igår på stadshotellet! Jag tog till mig mycket av det du sa och ska verkligen bära med mig dessa perspektiv in i”ekorrhjulet” med jobb, vab och måsten. Din historia både berörde och satte saker i perspektiv!
  Så återigen tack!! ??

 • From Anne Mede-Agelind on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Presentationsteknik är en av de bästa kurser jag gått. David är en briljant lärare som dels lär ut den teoretiska kunskapen om kommunikation på ett inspirerande sätt, dels ger kursdeltagarna konkreta verktyg att arbeta med. Tack vare Davids djupa kompetens i ämnet samt förmåga att lära ut genom utmärkta övningar och aktiv coaching får man som kursdeltagare nya lärdomar och verktyg som man direkt kan omsätta i praktiken. Inspirationen, glädjen och entusiasmen får man på köpet!

 • From Eva Matsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag tycker kursen gav mig redskap som jag absolut inte har tillgång annars och som kommer vara avgörande i framför allt mitt yrkesliv. David är en karismatisk lärare som får deltagarna trollbundna.

 • From Mikael Eklöf on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Har alltid svårt att se och höra mig själv, men blev positivt överraskad när jag såg andra filmen, kändes spontant som att ’Detta är någon som har koll på läget’, enorm skillnad mot innan! Bara de här två arbetsdagarna har jag börjat tänka mer på hur jag framstår på arbetsmöten, fokus är på att ta ner tempot på tal, använda pauser istället för ’um’ och tillföra krydda! Tack tack Tack!!

 • From Caroline Aspenberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Superbra kurs! Fantastiskt att man kan utvecklas så mycket på bara två dagar.
  Alla borde verkligen gå den här kursen!

 • From Weronica Karlsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en väldigt givande och intressant kurs. Du lyckades hålla mig fokuserad på kursen i 2 dagar utan att mina tankar var helt på jobbet. Jag blev överraskad själv när jag reflekterade detta.

  Dessa 2 dagar har gett mig stärkt självförtroende! Mycket nya verktyg och metoder som jag redan har dragit nytta av.

  Applicerat mycket av det redan i mina presentationer som jag har med mina team. Det blir allt mer tydligt hur dessa team är två helt olika grupper och att jag kan använda olika tekniker.
  Även att tänka att jag själv är presentationen gör att jag på ett annat sätt kan hantera de improviserade presentationstillfällen som ges. Tex blev jag snabbt inbjuden för att informera om hur systemen kommer hanteras rent förvaltningsmässigt. Hade ingen presentation utan använde enbart whiteboard och mig själv. Sammanfattade med ett av mina budskap på tavlan.
  Jag skrev en siffra (då 360) och frågade vad detta kunde betyda. Ingen svarade men jag hade allas uppmärksamhet vilket var härligt!

  Båda mina Teammöten har blivit väldigt effektiva och tydliga är den återkoppling jag fått.

  Tusen Tack!

 • From Helena Mischel on Death By PowerPoint

  Kan du skapa en rabattkod för politiker och tjänstemän? Har precis utökat mitt politiska arbete och har ont i hjärnan av alla busy slides.

 • From Elinor Ladenberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Ett VARMT tack till dig för två helt fantastiska dagar med din kurs! Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle vara så otroligt bra. Du är en helt otrolig lärare, inspirerande och magnetisk! Det var många aha-moment under dessa dagar. Och mitt dopamin har flödat på ett mycket behagligt sätt sedan i onsdags :). Jag är fortfarande som på moln…….. Dina knep fungerar!

  Jag har varit på väg till andra coacher under en tid, där jag har fått många olika rekommendationer. Men faktum är att jag aldrig fick den intuitiva känslan av att de andra vägarna var rätt.

  Nu är jag så himla glad att jag istället valde den väg som kändes rätt väg för mig, att gå DIN kurs. Och vad viktigt det är att följa sitt eget hjärta. Nu vet jag att det var helt rätt beslut.

 • From Lena Widen on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  1000 tack för två fantastiska dagar!! Jag hade höga förväntningar eftersom mina kollegor gått kursen tidigare och pratat så gott om den, men det slogs med råge ? Det var fantastiskt, super och magiskt. Jag hade förväntat mig att komma hem med bra tips om “hur man framför”, hur man står och gestikulerar och hur en powerpoint ska se ut! Och det gjorde jag – men så mycket mer!! Framför allt förstår jag Varför, hur det hänger ihop, vad man/hjärnan tar in, vilket ju är väsentligt – förstår jag nu!! Och jag känner mig själv som ett bevis på det. Jag håller på att renskriva mina anteckningar och jag tycker verkligen att jag kommer ihåg vad du har sagt, allt känns det som ? och det – är magiskt! Jag kan återberätta på ett sätt som jag inte känner igen mig själv på (ffa när jag själv har en hjärna som är utmattad…), häftigt! Och dessutom, vilket jag reflekterade över redan på em dag 1, så var uppmärksamhetsnivån på över 90% hela tiden (ja som det kändes). Ingen paltkoma, inget “jag måste få i mig socker så jag håller mig vaken…”, bara hög närvaro o fokus hela tiden. Märkligt! Häftigt! Jag ser fram emot att dela med mig av det när jag ska hålla i utbildningar o möten framöver.

 • From Jörgen Brorsson on Death By PowerPoint

  Din ”Death by Pp” som du körde för 8 år sedan! Är den föreläsning som påverkat/påverkar mig mest under mina 52 år på denna jord.

 • From Patrik Swahn on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Idag såg jag ditt TED talk 110 steps of excellence, hur grymt som helst. Jag fick hur många flashbacks som helst från kursen vi tog med dig i Göteborg runt 2010ish i AddQs lokaler. Fortfarande den bästa och roligaste kursen jag deltagit i. När jag nu ser alla dessa “kurspunkter” uppradade som ett periodisk system,vilket såklart inte kan vara en slump :-), så måste jag bara säga, fantastiskt snyggt jobbat.
  Tack igen för den grymma träningen.

 • From Ledin Wedin on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  1000 tack för två fantastiska dagar!! Jag hade höga förväntningar eftersom mina kollegor gått kursen tidigare och pratat så gott om den, men det slogs med råge ? Det var fantastiskt, super och magiskt. Jag hade förväntat mig att komma hem med bra tips om “hur man framför”, hur man står och gestikulerar och hur en powerpoint ska se ut! Och det gjorde jag – men så mycket mer!! Framför allt förstår jag Varför, hur det hänger ihop, vad man/hjärnan tar in, vilket ju är väsentligt – förstår jag nu!! Och jag känner mig själv som ett bevis på det. Jag håller på att renskriva mina anteckningar och jag tycker verkligen att jag kommer ihåg vad du har sagt, allt känns det som ? och det – är magiskt! Jag kan återberätta på ett sätt som jag inte känner igen mig själv på (ffa när jag själv har en hjärna som är utmattad…), häftigt! Och dessutom, vilket jag reflekterade över redan på em dag 1, så var uppmärksamhetsnivån på över 90% hela tiden (ja som det kändes). Ingen paltkoma, inget “jag måste få i mig socker så jag håller mig vaken…”, bara hög närvaro o fokus hela tiden. Märkligt! Häftigt! Jag ser fram emot att dela med mig av det när jag ska hålla i utbildningar o möten framöver.

 • From Tina-Marie Qviberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Kan räkna de få tillfällen då jag känt mig fylld av entusiasm och besvärligt pockande lust att stå framför en publik och dagarna tillsammans med dig är ett sådant tillfälle. Hade molnkänning i flera veckor. Tack. Kan man få ha dig en gång i kvartalet kanske?

 • From Maria Post on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag ser verkligen pirrande fram emot mina framtida större presentationer. Kursen gav mig verktyg, praktisk erfarenhet, utmanade mig på precis lagom nivå och gav en trygg miljö att testa i. Du och gruppen pushade lagom hårt hela tiden för att förbättra steg för steg.

 • From Natalie Sternoff on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  David Phillips har gett mig ett helt nytt perspektiv till att tycka att prestera är något som inte bara är roligt med även givande. Att få förstå sig på tankesättet och tekniken bakom en bra presentation ger resultat i att vi mänskor finner synergi, engagemang och motivation oavsett ämne. Presentations teknik gav mig även tips och råd i att skapa ett bättre självförtroende som kommer göra att min leverans av pretentioner bli bättre. Jag kan starkt rekommendera Davids kurs i presentations teknik!

 • From Gabbe on Superenkel föredragshållarvy på PC

  Dagens tips – träna på din PPT utan att koppla in extern skärm / projektor. Det finns massor med tips online om hur man symboliserar dubbla skärmar etc. Men det är MYCKET enklare än så 2019. Öppna PPT och starta bildspelet. Klicka på … längst ned till vänster och välj Föredragshållarvy. Du kan nu träna på din presentation med hjälp av dina speakernotes, och detta på tåget, bussen, flighten eller var du än befinner dig utan extern skärm 🙂

 • From Victoria on 3 TIPS - Nervositet - Vad det är och vad du kan göra åt det!

  Det var ganska bra tips och jag ska faktiskt prova de imorgon jag har en redovisning inför klassen och är så himla nervös men jag ska säga till mig själv att det är inte farligt och att jag inte är nervös och jag hoppas att det funkar

 • From Afrim Shulemaja on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för två fantastiska dagar, du överträffade alla mina förväntningar.
  Kombinationen med bra innehåll och en härlig personlighet gör dig oslagbar.
  Jag har fått en helt annan syn på presentation och fått med mig massa verktyg som jag kan ha nytta av i framtiden.

 • From Johan Kvick on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  ”Energikrävande, utmanande och oerhört intensivt. Men det är också två dagar som gett mig mer än alla andra kurser jag gått tidigare. Jag har sällan kommit ihåg så mycket från en kurs som jag gör från denna och jag skulle vilja säga att jag heller aldrig har utvecklats så oerhört mycket på så kort tid. Magiskt, det David ger är ovärderligt!”

 • From Jenny Svanborg, Försäljningschef on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Svårt att, med några rader, sammanfatta kursen som innehöll så otroligt mycket. Jag gick därifrån i tisdags trött som aldrig förr (som efter ett maraton kanske även om jag aldrig sprungit så långt ?) men med en stark lycko-känsla. Jag var lättad att det var över samtidigt som att jag inte ville att det skulle vara slut.

  Jag tar med mig massor – inte minst att alltid ha ett VARFÖR inledningsvis!

 • From Davor Toncic on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en bra kurs. Genom att kursen tog mig utanför min ”comfort zone” insåg jag att det är inte så skrämmande att så framför människor och presentera. Detta underlättar också att man fick en struktur att följa.

 • From Anonym on 3 TIPS - Nervositet - Vad det är och vad du kan göra åt det!

  Jag ska prata framför hela min klass om några dagar och min mage börjar redan vändas upp och ner och jag mår dåligt men bara av att jag läste det mådde jag mycket bättre. TACK verkligen!

 • From Lea Olsson on 3 TIPS - Nervositet - Vad det är och vad du kan göra åt det!

  Hej jag undrar hur jag blir av med min nervositet inför att prata med skolkuratorn jag är rädd att allt kommer gå fel och att jag kommer känna att det inte hjälpte att gå dit. Jag är skit nervös och vet inte vad jag ska göra hjälp mig

  • From David Phillips on 3 TIPS - Nervositet - Vad det är och vad du kan göra åt det!

   Hej Lea!

   Du kan reducera din nervositet genom att titta på något som får dig att känna empati. Titta på något som får dig att känna medkänsla, youtube har massa bra klipp som man blir rörd av. Titta på det i 5 minuter innan du går in till kuratorn så kommer du att må mycket bättre på plats.

   David

1 2 3 8