Nästa event startar om
00

dagar


00

timmar


00

minuter


00

sekunder


 

Kommentarer från kursdeltagare

 • From antonella aulita on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hi David
  Thank you for a real nice and useful 2-days full with energy and interesting topics.
  It was a while since I have been to such an interesting course and I got quite motivated to become a better presenter as a powerful tool to vehicle my message to the target audience.

 • From Deni Aganovic on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Wow!

  Presentationsteknik Del1 – satan vilken leverans!

  David levererar den i särklass bästa kursen jag har gått med enorm kunskap inom ämnet och entusiasm.
  Varje moment bygger upp en spänning och intresse, inte en minut på 16 timmar är bortkastad tid – Allt vi gjorde och lärde oss kommer ha en väsentlig betydelse i framtiden, inte bara på hur jag framför presentationer utan även hur jag kommunicerar i vardagen.

  David gör oss medvetna på Vad vi gör när vi kommunicerar, Varför vi gör det och Hur vi ska bli bättre på det.
  Tack för de två mest lärorika dagarna sedan jag lärde mig att gå!

 • From Helena Larsson on Modern Presentationsteknik

  En föreläsning som jag starkt kan rekommendera, toppklass! Jag har anlitat många föreläsare i mitt arbetsliv men har aldrig fått 100% nöjdhet från deltagarna.Det fick jag efter föreläsningen med David. Tack!
  /Helena

 • From David Widlud on Modern Presentationsteknik

  Tack för en jätte bra föreläsning!

 • From Gunilla Davidsson on Modern Presentationsteknik

  Tack David, vilken energi, övertygelse och inspiration, tycker du på ett mycket bra sätt varvade allvar och humor. Jag bokar många utbildningar, kurser och föreläsningar, har stora medarbetargrupper och många chefer som alla skall erbjudas både professionell och personlig utveckling. Ibland händer det att alla är nöjda, idag var en sån dag, har fått jättemycket respons och uppskattning för att jag anlitade just dig. På återseende/ Hälsning Gunilla

 • From Charlotte Sand on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hej och tusen tack för två superbra dagar!!! Jättekul och väldigt lärorikt och du är verkligen proffsig! Så mycket som jag lärt mig. Var på konferens igår som åhörare och jag studerade ledningsgruppen och deras framföranden på scenen. Många kissnödiga, och fikonlöv och en hel del ”rädda” typer på scenen. Haha

 • From Cecilia Hern on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för två helt fantastiska dagar!
  Snacka om att du berört oss alla, med tanke på att alla verkar ha drömt om presentation och presentationsteknik natten till idag J

  Mitt huvud är fullt av olika teorier, tips, kryddor och metoder. Jag är full av energi och positivt tänkande kring hur jag ska ta detta vidare och att varje dag jobba vidare med detta! Tack!

 • From Malin berg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för detta och tack för ruskigt bra feedback!

  Helt ärligt – jag har tänkt hela eftermiddagen ock kvällen på hur jag håller mitt huvud och inser att jag nästan alltid har det lite nedåtlutat, och nu när jag medvetet tänkt på att ”lyfta näsan” (i alla sammanhang) så inser jag att jag faktiskt då ser sämre på långt håll och att det är därför jag sänker huvudet, vilket jag samtidigt känner gör att jag sänker min självkänsla – så inte bara har fått med mig sjukt mycket grymma tips och verktyg, jag har även insett att jag troligtvis har något slags brytningsfel J Så nu blir det optiker och, såklart, både visa medalj och lyfta blicken högre! 🙂

  Tack för en väldigt givande utbildning, jag har fjorton sidor anteckningar och en väldig inspiration för att redan i morgon testa nytt, och såklart fortsätta framöver!

 • From Ove Stoor on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en bra och givande kurs!

  Hade presentationen (med även den matnyttigare mitten delen tillsammans med diskussions tid) inför verksamhetsledarna. Det kändes oväntat bra och presentationen var uppskattad!

  Och tack för Lathunden, den är mycket bra och den sitter nu uppsatt vid min arbetsplats, ska alltid kolla på den innan jag gör en presentation!

 • From Alexandra on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David för en helt fantastisk kurs!
  Jag måste erkänna att jag var ganska skeptisk och ifrågasättande inför att gå den här kursen. Jag tänkte att min presentationsstil är att vara spontan och fånga inspirationen i stunden, och att det brukade publiken gilla, så varför ändra?!? All teknik och planering skulle bara hämma mig, trodde jag.
  Men, efter de här två dagarna så jag omvänd! Jag har själv upplevt vilken enorm skillnad på resultatet, dvs effekten på åhöraren, som kan åstadkommas med hjälp av genomtänkt planering, struktur, medvetenhet kring kroppsspråk, rösten och det som händer i hjärnan. Och vad kul det var! Dessutom lärde du ut allt detta med mycket humor och stor värme. VARMT TACK för en stark, härlig och mycket användbar upplevelse!

 • From Sebastian on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  “Modern Presentationsteknik – Steg 1”, wow vilken kurs! Tack David och alla ni andra deltagare för två kanondagar! För er som funderar på att gå denna kurs, tveka inte! Logiskt och metodiskt utbildande från David, och många praktiska övningar. Mitt tankesätt kring presentationer har förändrats helt, och jag känner mig så mycket mer bekväm och säker i framförandet! Alla inplanerade moment ger resultat och publiken lyssnar på ett helt annat sätt. Jag provade på ett helt nytt upplägg i min presentation idag, och det blev stor succé! Tack igen för en grym kurs David!

 • From Fredrik Holmdahl on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  ”Det finns inget som är så häftigt som att ta med sig sina nya kunskaper i presentationsteknik och se hur det fungerar i praktiken. När publiken speglar dig och dina rörelser och du känner att du når dem på ett helt nytt sätt. Jag vågar säga att de ber om att få veta mer om något som kan verka så där lagom inspirerande som en halvdag om styrelsearbete i ägarledda bolag. Presentationsteknik gjorde mig relevant för publiken och då blev också mitt ämne relevant. Mina kollegor har tackat mig flera gånger i efterhand för att jag hittade den här utbildningen i presentationsteknik.”

  Fredrik Holmdahl
  Swedbank Ägarplanering

 • From Ulf Stolt on Modern Presentationsteknik

  Nyligen var jag på Stora presentationsdagen 2016 – en riktig höjdare. Bland det bästa jag hört och sett. Pricka redan nu in 27/3 2017 om du vill få energiboost utöver det vanliga. Den klart mest lysande stjärnan bland alla stjärnor under dagen var David Phillips från Presentationsteknik.com. Jag är fortfarande helt tagen. Tre råd på vägen: 1. Börja alltid med en känsla. 2. Förmedla ett starkt svar på varför man ska lyssna 3. Krydda med intresseväckare var fjärde minut … Ähh, lyssna och lär istället. Läs mer om David Phillips och Presentationsteknik.”

 • From Eva Nilsson on Death By PowerPoint

  Jag hade kunnat lyssna i flera timmar. Du presenterade allt på ett sätt som gjorde att det hela tiden var roligt, intressant och väldigt “mitt i prick”. Igenkänningsfaktorn var många gånger hög. Nu återstår arbetet med att göra om mina egna presentationer. Tack än en gång för en fantastisk förmiddag. // Eva

 • From Per Strand on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag kommer att ta med mig väldigt mycket från den här utbildningen. Har fått chans att praktisera relativt mycket presentationsteknik eller kanske snarare presentation utan teknik innan i min karriär och de här dagarna har gett mig en fantastiskt bra verktygslåda som jag kommer att ta med mig och använda i framtiden. Du är sylvass på ditt ämne!

 • From Ann-Catrin Walfridsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två dagar med dig har påverkat mig mycket.
  Du har gett mig så många insikter och aha upplevelser som jag nogsamt skrivit in i min svarta anteckningsbok.

  Omsorgsfullt och fint har jag nu renskrivit mina anteckningar från dessa dagar…. använt olika färger, ritat figurer, och skrivit ned fakta – för dessa dagar ska jag göra allt för att komma ihåg länge !
  Boken ligger vid min säng så jag kan repetera – jag vet att det är viktigt.

  Tack för ditt starka engagemang och din generositet av din stora kunskap för att göra mig en bättre talare!

 • From Regine on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Hej David!
  Tack för ett par fantastiska dagar. Jag är helt överväldigad över ditt engagemang och vilja att få mig att våga göra en presentation.
  Att sen göra det någorlunda bra känns ju självklart väldigt tillfredsställande för mig.
  Tusen tack!

 • From Peter Tell on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  David,

  Tack för att du hjälpte mig att hitta min potential när det gäller att hantera presentationsteknik och min personliga utveckling.

  Dessa två dagar hos dig har varit de bästa utan konkurrens när det gäller att gå utbildningar/träningar.
  Har gått några olika genom mina 22 år på Nestlé.

  Gillade hela upplägget med miljön och en salig blandning på personligheter i gruppen J
  Det är till och med så att man önskar att alla ska gå steg två och att vi skulle göra det tillsammans.
  Kommer att rekommendera dig till alla som jag pratar med som inser att de behöver hjälp med att utvecklas.

  Du är grym David!

 • From Maria Bäckman on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för en fantastiskt givande kurs. Som du sa, det vi fick lära oss är användbart i andra sammanhang också. Jag övade tonläge och gester hela dagen igår och det kändes riktigt bra. Det blev väl både nåt höjt och nåt sänkt ögonbryn, men det var ingen som sa – Jaha nu har du varit på kurs….. =o)

 • From Christina Link on Modern Presentationsteknik

  Stort tack för en bra föreläsning. Den uppfyllde absolut mina förväntningar. Det bästa var naturligtvis själva föredraget – att få så många tips på kort tid från någon som visar det han lär ut.

 • From Anna Decio on Modern Presentationsteknik

  Ni överträffade mina förväntningar!
  Det var så mycket mer än presentationsteknik, det var kommunikationsteknik?
  Jag är mer än helt nöjd! Bra ordnat och en suverän eftermiddag!

 • From Stefan Liber on Modern Presentationsteknik

  Tack för gårdagen det var mycket uppskattat av mig. Förväntningar uppfyllda med råge. Allt var bra, bäst…

 • From Sofia Brand on Modern Presentationsteknik

  Det uppfyllde absolut förväntningarna, spännande och intressant.
  Nya grepp som man ej tänkt på tidigare. Det var roligt och väldigt underhållande. Saknade inte något.

 • From Therese Bain on Modern Presentationsteknik

  Uppfyllde vi dina förväntningar? Över förväntan
  Vad var det bästa? De konkreta tipsen och trixen

 • From Anna Eriksson on Modern Presentationsteknik

  Tusen tack för en mycket givande eftermiddag som blev över förväntan bra ? Jag jobbar med dessa frågor själv men fick ändå många nya idéer och tankar kring ämnet, samtidigt som David bekräftade och förstärkte mina egna erfarenheter. Jag har under förmiddagen idag gått omkring på jobbet och talat mig varm för min upplevelse från igår

 • From Karin Damberg on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Det var utan tvekan mycket välinvesterad tid och pengar (vilket min chef också håller med om efter att ha fått ta del av resultatet J). Jag har faktiskt aldrig blivit så nöjd med en utbildningsinsats (och jag har höga krav). Höll en presentation förra veckan för vår ledningsgrupp. Presentationsmässigt var det den bästa jag gjort någonsin.

 • From Simon Jäger on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag lärde mig otroligt mycket under den senaste kursen, kunskap som jag lyckades sätta i bruk under en inspirationsföreläsning på Stockholms Mässan för två veckor sedan. Efter lite över en timme så var cirka 40 stycken gymnasielärare alldeles till sig och föreläsningen ansågs utav många vara något utav det bästa under deras tvådagars vistelse på mässan. Tack, det hade inte hänt utan dig!

 • From Simone Carlbring on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David! Förutom en jätte bra utbildning, vilken karaktär du är! Dig kommer jag definitivt komma ihåg och rekommendera!

 • From Per Strand on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack för filmerna och två fantastiskt givande dagar. Jag kommer att ta med mig väldigt mycket från den här utbildningen. Har fått chans att praktisera relativt mycket presentationsteknik eller kanske snarare presentation utan teknik innan i min karriär och de här dagarna har gett mig en fantastiskt bra verktygslåda som jag kommer att ta med mig och använda i framtiden. Du är sylvass på ditt ämne!

 • From Magdalena Götheden on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Två intensiva och lärorika dagar i Ramnäs har gett mig nya kunskaper och verktyg i presentationsteknik. En bra mix av teori och praktiska övningar, och jag kan med säkerhet säga att jag blev en bättre presentatör redan efter dag ett. Utmanande och roliga övningar i lagom stor grupp och så David med kunskap, engagemang och energi gör att jag gärna rekommenderar denna utbildning till den som önskar vässa sig inom det stora ämnet presentationsteknik. Stort plus också för fin miljö och fina, välordnade lokaler.

 • From Henrik Jansson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack själv för två fantastiska och oförglömliga dagar. Jag satt i total tystnad fem timmar i bilen på väg hem och reflekterade över och repeterade allt du förmedlat. Jag märkte själv också (förmodligen inte lika mycket som du) att jag utvecklades mycket under dagarna och jag tänker på vilket otrolig potential som finns om jag bara fortsätter tänka och träna på de tekniker du lärde mig. Varje dag känns som en arena för träning och jag blivit oerhört medveten om mitt kroppsspråk och vad jag förmedlar med det och jag ser fram emot den fortsatta utveckling jag har framför mig.

  Tack som sagt för två mycket givande dagar. Jag har aldrig tidigare sett en stor utveckling hos så många människor på så kort tid. Det tyder på en effektiv utbildning där du lyckades skapa en fantastisk stämning och öppenhet där alla bidrog och dela med sig.

 • From Joakim Pilfalk on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Otroligt bra och givande kurs i viktigt ämne som ofta glöms… Det jag uppskattade mest var att du byggde det från grunden med hjärnan för att sedan landa i det praktiska i en bra, begriplig presentation. Också plus för logi, mat och omgivningen kring er kursgård i Ramnäs!

 • From Simon Bender on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Jag hade höga förväntningar inför kursen – och de infriades verkligen. Att få se utvecklingen jag själv och de andra kursdeltagarna gjorde under blott 24h var enormt inspirerande. Verktygen och lärdomarna jag fått med mig går att applicera på långt fler tillämpningar än bara presentationsteknik – otroligt värdefullt. Stort tack!

 • From Alexander Arvidsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Ett utdrag från Alexander Arvidssons blogg efter att ha varit på Steg-1-kursen:

  We launched straight into the course and David mesmerized us from the moment he opened his mouth. The two days went by in a flash, and without giving anything away I can honestly say that it was the two best training days I’ve ever attended. Me and Simon were pretty good when we came, but we were much, much better when we left. David managed to create an environment where eight people, most of whom had never met each other before, could present to and get feedback from each other as well as the instructor without any friction whatsoever. That is a feat in itself, but he went on to elevate all of us from our respective levels to a common standard that was higher than where I was when I came through the door.

  We went trhough the neurological basis for learning, preparation, movement, body language and use of voice, to mention a few things. One aspect turned out to be key for me – preparation. I’ve been doing things more or less unplugged for 15 years – never again.

  I can’t praise David highly enough, and I recommend anyone who is looking for a presentation skills course to look no further. The training is superb, the instructor is exceedingly good and the venue is outstanding. I can’t wait for the next level training.

 • From Monib on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Bra hjälp, fick A i svenska redovisning

 • From Dannethaman on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Tack för hjälpen 😉

 • From Renata Banyar on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Many many thanks for the amazing 2 days…it’s just incredible and mind blowing how our brain works!
  These 2 days, every second was just great motivation, inspiration, fun…WOW!
  All the very best and thank you for the experience!

 • From Jose Micallef on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  The skills that David shared with us during these 2 days were instrumental to take our communication skills to a higher level with great results at work and also in our everyday life. It was very hands-on and a fun learning experience. David’s delivery was very professional and meticulous. It’s a game-changer.

 • From Magnus Helmvee on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Denna kurs kan jag starkt rekommendera, När jag fick den stora äran att gå kursen var jag i ett läge i min karriär då allt gick väldigt bra, jag presterade på topp, men jag nådde ändå inte riktigt hela vägen. Kursen gjorde mig medveten om saker som jag tidigare inte uppfattat om mig själv samt gav mig tekniker och trick som gjorde att jag kunde presentera på ett sätt som gav mig möjlighet att nå bortom första stolsraden. Tack vare David och kursen tog min karriär ett rejält skutt till först en europeisk roll och snart därefter till en global specialistroll, där en stor del av mitt arbete är att just presentera och bygga förtroende hos mina kunder och partners.
  De främsta teknikerna som jag lärde mig som jag använder frekvent är: Power poses, minnestekniker, manus samt hur man skall använda röststyrka och tempo.
  Litet tips: Inte för mycket power posing, det kan lätt leda till att man blir överladdad och uppfattas som arrogant 🙂 ?
  Tack David, jag hoppas jag snart får möjligheten att gå Steg2.

 • From Anna on Top 3 sätten att avsluta en presentation

  Bra tips som jag ska ta med mig i min presentation i samband med genusforskning och konst!

 • From Magdalena Podhorska on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  David’s Presentation Skills course left me filled with a confidence for public speaking that I never imagined I could drum up. The two-day material was Jam packed with knowledge and insights that I have taken away and started to apply instantly. Plenty of little tactics that I will not only use in presentations, but in life as well. Thanks David, hope to take on the next levels soon!

 • From Catarina Cervin on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  För första gången har jag en känsla av att jag lärt mig något nytt som är utvecklande för mitt ethos patos och logos!
  Under mitt drygt 35-åriga arbetsliv som präglats av ett brinnande intresse för konsten att presentera har jag aldrig tidigare känt mig så stimulerad och utvecklad som efter Steg 1.
  David Philips ger med sin utsökta professionalism nya insikter och verktyg som gör att alla deltagare på Steg 1 borde uppleva en ökad självkännedom som bidrar till iatt konsten att utöva presentationsteknik blir mer framgångsrik än tidigare.

 • From Imbi Krutrök on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  “Denna människa borde förses med varningstext; Vrider om och skakar runt med din hjärna så att du kommer ut som en annan person! Sjukt bra kurs David!”

 • From Daniel Bjarne on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David för två oförglömliga dagar. Jag känner mig riktigt peppad att göra en “killer preentation” nu för mina upkommande events.

 • From Julia Karlsson on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tusen tack för en jättebra kurs David!
  Att studera andra deltagare i kursen och se att små, små förändringar gör STOR skillnad är mer lärorikt än någonting annat. Att sedan applicera detta på sig själv och avslutningsvis få se en film på sin egen presentation gör att man faktiskt VET vad man måsta ändra för att uppfattas annorlunda av mottagarna. Att bli medveten om hur hjärnan tar emot signaler och hur ofta den behöver stimuleras kommer hjälpa mig enormt i mina kommande presentationer! Jag lovar att jag ska träna på detta och bli grym på att leverera rätt information och rätt känsla till min publik hädanefter! Tack!

 • From Denis Skrijelj on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David, för två fantastiska dagar!

  Tydliga direktiv, knivskarpa analyser och världsomvändande rekommendationer. En dopamin-injektion från första till sista sekund!
  Presentationsteknik med David JP Philips – Ett måste!

 • From Carina Wegler on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  Tack David för två otroligt givande dagar!

  Jag hade hört mycket gott om den här kursen men aldrig kunde jag ana hur mycket jag skulle hinna lära mig på så kort tid! Jag håller presentationer i olika former dagligen. Jag har nu fått en helt annan syn på hur jag uppfattas av mottagaren och hur jag kan påverka mina lyssnare att fortsätta hålla fokus och samtidigt komma ihåg just den delen som jag vill.

  Jag rekommenderar denna kurs till alla!

 • From Christos Mavridis on Modern Presentationsteknik - Steg 1

  THANK YOU for those two days, was my best course ever!

  Great energy from you, inspiring us, feedback straight to the point, useful advises and superb coaching!. There was not even a single second that I got bored those two days.

 • From Marcus Sporrong on Modern Presentationsteknik - Steg 2

  För 26 månader sen mötte jag en person, som fick mitt liv att ta en magnifik vändning. En vändning som jag aldrig vågat hoppas på, eller tro på. En vändning som betytt enormt mycket för mig, för min familj och för vår livssituation idag.
  Det han sa för 26 månader sen har inte bara en gång, inte bara tio gånger, utan hundratals gånger gjort mig djupt tacksam.

  För 26 månader sen deltog jag på steg 1 och denna vecka var det dags för steg 2.
  För 26 månader sen var jag anställd, idag är jag på många plan en framgångsrik företagare.
  För 26 månader sen kunde jag utföra presentationer, nu kan jag påverka och engagera. Och det på en helt annan nivå.

  Jag kan bara tacka dig David, för att du delar med dig av din kunskap och insikt och gör oss till presentatörer av kaliber vi aldrig kunnat drömma om!

  För dig som läser detta och som på något sätt interagerar med människor. För dig som behöver få fram ett budskap eller få igenom ett beslut, så är Modern Presentationsteknik steg 1 och steg 2 ett givet val.
  Kan varmt rekommenderas då det utan tvekan är de mest givande kurser jag någonsin deltagit vid!

 • From Pernilla Kinde on Modern Presentationsteknik - Steg 2

  Efter steg ett kände jag att det här med presentationer kan jag nog få kläm på. Efter steg två känner jag att jag hamnat i en ny dimension. Det är inte bara att presentera, det är är en djupdykning i att förmedla känsla. helhäftigt att se allas utveckling vad gäller att leverera allt från presentationer, storytelling till tal. Känslorna svallar och ingen går opåverkad därifrån. Tack för två fantastiska dagar!