PowerPoint coaching
November 17, 2011
Videocoaching på 48 timmar
November 15, 2011

Presentationsutveckling

 

Beskrivning
Det är inte lätt att skriva en bästsäljare och det är knappast speciellt lätt att producera en blockbuster. Men det är heller inte alltid nödvändigt. Samtidigt som det i bland är avgörande. Vi har med tio års erfarenhet tagit fram sylvassa presentationer för de flesta branscherna i och utanför Sverige. Och om du står inför en viktig säljpresentation eller ett viktigt avgörande möte som chef kan vi vara din högra hand och antingen räta upp din redan befintliga presentation eller från scratch utveckla en ny slagkraftig presentation med dig.

Presentationen kan antingen omfatta det populära verktyget PowerPoint eller inte.

Modell
Beroende på tidsramen kan utvecklingen antingen genomföras enbart off-site utan möte. Men för bästa möjliga resultat bör minst två till tre möten genomföras där vi tillsammans sitter ned och jobbar igenom struktur, innehåll, retorik och design. När vi är klara har du en komplett presentation att genomföra. Det är även möjligt att kombinera presentationen med coachningen där du får öva på att leverera presentationen.

Effekt
Effekten av professionell utvecklingsassistans är påtaglig. Vi vet själva vad skillnaden på en bra bok och en dålig bok är och den dåliga boken läser vi sällan uppföljaren till. Du har fått en chans, med vår assistans kan det bli den enda du behövde.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Målgrupp
Tjänsten riktar sig till dig som har en viktig presentation och vill göra det allra bästa av den situationen.

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*