Tips: PowerPoint
May 17, 2012
Artikel hos Athena och några vassa tips om Presentationsteknik och Retorik.
January 5, 2016

Tips: Struktur

Se alltid till att fånga uppmärksamhet och intresse i början din presentation då kommer åhörarna att lyssna mer fokuserat genom hela presentationen.

Se alltid till att fånga uppmärksamhet och intresse i början din presentation då kommer åhörarna att lyssna mer fokuserat genom hela presentationen.

1 Comment

 1. MoBerg says:

  Tack för många goda, och inte minst kloka, tips. Själv är jag inte alls bra på PPT, men vill lära mig mer. Ska nu hjälpa några nyanlända elever att försöka göra såna presentationer.

  Jag tittar och lyssnar på många föreläsare på Kunskapskanalen och förskräcks av hur de genomgående är under all kritik. Och som om det inte var nog, tittar, läser och pekar föreläsaren på väggen. Jag blir snart galen. HUR kan de få tillträde till något som heter Kunskapskanalen. Att de inte skäms.

  En fantastisk föreläsare från Kanada föreläste i så där fyra timmar. “Varför lyssnar inte Kalle?” Otroligt intressant och han visste vad han talade om – han behövde inte läsa innantill.

  Glad blir jag att du som jag föredrar Calibri. Visst är det ett utmärkt typsnitt. Tidigare använde jag mest Verdana, men Arial – nej tack och New Times Roman, som alla andra tycks älska, skyr jag som pesten. De kanske inte vet hur de byter till ett bättre? Typsnittet är svårläst. Klackarna flyter ihop.

  Det blev många ord, men stort tack igen.

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*