Presentationsutveckling
November 16, 2011
Företagscoaching inför en konferens
November 14, 2011

Videocoaching på 48 timmar

Hur väl stämmer detta överens med dig och det du behöver:

Jag skulle vilja veta…
Hur uppfattas jag som presentatör?
Vilka är mina styrkor och svagheter och vad jag ska utveckla?

Eller står du inför…
En presentation eller föreläsning som du skulle vilja ha konkret feedback av en expert på?

Om du samtidigt har dåligt med tid så är videocoachning perfekt dig. Det innebär att du med hjälp av din mobiltelefon, webcam  eller annan kamera spelar in dig själv och skickar till mig. För stunden är det jag, David Phillips som arbetar med all videocoachning.

Modell
Jag tar i mot och detaljanalyserar ditt videoklipp som i det enklaste alternativet får vara max 10 minuter långt. Därefter sammanställer jag en rapport som omfattar ett femtiotal vanliga kriterier som en presentatör och dess presentation bör uppfylla. Jag kommer även att identifiera vilken din eller dina styrkor är. Och självklart får du också tips och idéer om hur du ska förbättra och utveckla dina svaga sidor.

Effekt
Videocoachning är fullkomligt inriktad på att ge dig personlig feedback och ger dig en omedelbar effekt avseende hur du uppfattas som presentatör. Du får också direkt återkoppling på ditt presentationsmaterial avseende struktur, röd tråd och användande av exempelvis PowerPoint.

Förkunskaper
Inga förkunskaper inom ämnet krävs

Målgrupp
Videocoachning passar alla som snabbt vill få en inblick i sin presentationsteknik och sin presentation och vad du ska utveckla för att lyfta både dig och din presentation till nästa nivå.

Innehåll
Rapporten du får tillbaka kommer att omfatta 50 kriterier inom din:

 • Verbala kommunikation
 • Icke verbala kommunikation
 • Hjälpmedel (ex. PowerPoint)
 • Struktur
 • Retorik


Längd

Din presentation kan vara mellan 10 – 30 minuter lång, beroende på vilket val du väljer. Återkoppling från mig får du inom 48 timmar. Eventuellt kortare om du behöver det.

Pris
Videocoachning kan köpas och betalas direkt på sajten via VISA-kort eller PayPal-konto. Tjänsten kan också självklart faktureras. Välj vilket alternativ som passar dig bäst nedan.

Alt. 1. Analys och rapport av 10 minuter, €200
Alt. 2. Analys och rapport av 20 minuter, €350
Alt. 3. Analys och rapport av 30 minuter, €500

2 Comments

 1. Lisa Svedberg says:

  Hej David, jag ville bara tacka för den snabba responsen och mängden kommenterar du gav mig, otroligt hur du kunde se så mycket på så lite. Jag ska nu jobba på både min presentation och mig själv så får i hoppas att det håller på fredag 🙂

 2. Per Strömberg says:

  I mars skickade jag en film till David och ville bara skriva en rad om att det fungerade över förväntan, bara lite knepigt att få tag på en kamera men körde på den i min laptop till sist och de fungerade hur bra som helst.

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*