Storytelling – workshop
January 4, 2015
Death By PowerPoint i Praktiken
January 1, 2015

Workshop Steg 1

Längd: 1 dag
Max antal deltagare: 40 st

Beskrivning
Söker du en snabb härlig injektion av kunskap, ökad inspiration och nya användbara verktyg till din presentationsteknik? Då är den här workshopen skapad för just dig. Som vanligt är allt vårt material baserat på en kombination den senaste forskningen inom neurologi/kommunikation och den klassiska retoriken. Du kommer att få lära dig hur du på bästa tänkbara sätt strukturerar din presentation, hur du gör den övertygande och hur du gör en riktigt bra leverans av den. Självklart får du också en skön dos av vår populära föreläsning “How To Avoid Death By PowerPoint”. Fördelen med en workshop till skillnad från en föreläsning är att du även får en hel del träning med dig från dagen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper inom ämnet krävs

Mål
Efter dagens slut har med dig en ny arsenal av nya verktyg, tips och idéer för att skapa och leverera bättre presentationer.

Innehåll

 • Övertygande retorik
 • Tekniker för att skapa förtroende
 • Uppbyggnad och struktur i dina presentationer
 • Fånga och behålla åhörarnas intresse
 • 4 olika manusformer
 • Kroppsspråk
 • How to avoid Death By PowerPoint

Praktiska övningar

 • 3 övningar i par (2-2)
 • 3 individuella presentationer
 • Gruppdiskussioner

Fördelen med en workshop

 • En workshop passar dig som har ont om tid eller inte vill investera fullt så mycket i din utveckling direkt. Då är det ett utmärkt första steg att ta. En workshop är intensivare och ger dig oerhört mycket inspiration och bra kunskap på kort tid och du får möta och inspireras av många andra människor med liknande behov som dina.


5 skillnader på våra Workshops och våra Utbildningar

 • En utbildning är längre och ger dig därmed en djupare och bredare kunskap.
 • I en utbildning får du  personlig coachning och feedback från läraren.

 

Boka

16 Comments

 1. Adrian Fatemi says:

  Så otroligt bra och givande presentation! Denna workshop var fylld av praktiska tips och verktyg som man kan använda sig av för att bygga upp sin egen presentation. Vare sig man vill pitcha in en affärsidé eller skapa en grym PowerPoint-presentation så innehåller denna workshop allt man behöver kunna för att nå sina mål inom presentationsteknik. Tack!

 2. Carl-Philip Ottergren says:

  Stort tack för en riktigt bra föreläsning/workshop! Bra och logiskt uppbyggd med många konkreta tips på hur man enkelt kan förbättra sina presentationer. Det var inte bara en lärorik dag utan också både roligt och energigivande!

 3. Robert says:

  Mycket bra dag med Alexander! Massa nyttig information och verktyg. Jag lärde mig mycket och känner mig mer säker nu, när jag har presentationer.

 4. Tack Andreas för en fantastisk dag. Det här var en av (om inte den bästa) kursen jag har varit på! Du gick igenom allting med ett sådant enkelt och tydligt språk. Jag har redan rekommenderat den vidare varmt!

  Tack!

 5. Jesper Hagström says:

  Tack David! Jag har pratat med ytterligare några deltagare idag, och jag har enbart hört positiva kommentarer; folk som var tveksamma men överväldigade, folk som hade tänkt kolla in det en timme och sen gå till nästa möte men stannade hela tiden etc etc. Helt fantastiskt! Tack tack igen!

 6. Ayub Mohamoud says:

  Galet bra presentation om presentationsteknik, har stora svårigheter att få det jag känner på “pappret”. Till att börja med så kunde Andreas presentera vilket var den största anledning till att jag kunde sitta åtta timmar i sträck och bara lyssna utan att bry mig om tiden! Den andra anledningen var att innehållet var så otroligt intressant och galet bra! Kommer definitivt att köra på workshop nummer 2 efter det här. Sitter någon just nu och läser den här kommentaren medans dem undrar om den här presentationen är rätt beslut så kan jag garantera att den är det!

  Tack så mycket Andreas! / Ayub från Sales Academy

 7. Takashi Willebrand says:

  Från början till slut fångar Andreas Olsson din uppmärksamhet, och med en extrem och genomtänkt pedagogik, lyfter han fram essensen i framgångsrik presentationsteknik. Faktumet är att du knappt tänker på det som en teknik, det är mer som att han tar med dig på en magisk resa i människans tankar och känslor. Med ett gripande förtroende, välarbetad fakta, så når han djupet av dina känslor, och lämnar dig med ett stort leende och en hunger att börja applicera sofistikerad presentationsteknik!

 8. Li Höglund says:

  Vi hade äran att få ha Andreas hos oss på Arndt’s Sales Academy – en säljutbildning hos Mikael Arndt. Och wooow vad jag är imponerad! Jag som drömmer om att föreläsa i framtiden satt från kl 08-18 helt fastklistrad. Han lever verkligen som han lär, han får alla engagerade och det han pratar om är så klockrent. Lätt att förstå och han hjälper en att applicera verktygen direkt. Mitt mål att föreläsa känns plötsligt närmare… Det var helt fantastiskt, rekommenderar det verkligen!
  Hälsningar, Li

 9. Jusef Issa says:

  Tja Andreas!
  Otroligt tacksam över att du tog dig tiden att dela med dig av din kunskap till oss.
  Jag har Tidigare varit i Las Vegas under en tre dagars period för att lyssna på dem absolut vassaste talarna. Halvåret senare så åkte jag till wien i Österrike. Halvåret senare så fick jag möjligheten att lyssna på dig. Fantastiska nycklar och ideer som hjälper en att ta nästa steg. Nästa gång så skippar jag biljett kostnaden till vegas och blir inspirerad av era andra delar. Vi ses! // Jusef Issa på Arndt’s

 10. Magnus Engberg says:

  Jag vill tacka Andreas för den otroligt givande dag han gett oss med en massa verktyg i presentations teknik. Det jag har lärt mig kommer jag att kunna appliceras på många sätt i vardagen och under mina affärsförhandlingar. Sedan så är jag så glad över ditt sätt att lära ut på, din dedikation till struktur har gjort att jag i princip kommer ihåg allting. Hela presentationen finns med mig. Tack för allt och nu ser vi till att färga världen med bättre presentationer.

 11. Rolf Kenmo says:

  Tack Andreas för en bra workshop! Den var verkligen praktiskt inriktad. Bra struktur och process med väldigt pragmatisk stil. Dessutom att du konsekvent lever som du lär!

  Jag har hållit många presentationer i mitt yrkesliv (45 år) och lärde mig flera saker;-) Enda förbättringsförslaget är rubriken “Death by PowerPoint”. Varför inte “Likes via PowerPoint?”

 12. Susanne says:

  Hej Andreas,
  Tack för igår!. Det var en av de bästa kurser jag har varit på. Du var Världsklass.
  Susanne

 13. Mikael Jacobsson says:

  Sitter och förbereder föreläsningen till lunchen vi ska hålla till veckan, och använder mig av dina mallar för att komma framåt.

  De är helt ovärdeliga. Rent praktiskt innebär de att jag kommer att kunna spendera lördagskvällen med mina barn istället för att bråka med upplägget på presentationen.

  Så ett innerligt TACK, å hela familjens vägnar. 🙂

 14. Det jag gillar är att Presentationsteknik har ett modell som är så enkel att implementera och så kraftfull när jag följer den att hela kvaliteten på mina presentationer går inte bara ett snäpp upp utan flera. Jag känner mig mycket mera trygg och säker innan jag håller min presentation nu och mer stolt efter. Nu är det bara mer träning som gäller för att ta nästa kliv 🙂

 15. Mycket bra workshop som jag har haft stor nytta av! Det är fascinerande att se hur jag lyckas fånga åhörarnas intresse när jag använder mig av varför och pathos som är några av ämnena som kursen berör.

 16. Joachim Carlen says:

  Hade nytta av kursen på en gång. Bra upplägg och väl prioriterat fokus. Eller “väl spenderade omkostnader” som chefen uttryckte det.

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*