Modern Presentationsteknik
March 12, 2012
Death By PowerPoint
March 11, 2012

WOW – SJÄLVLEDARSKAP

Längd: 60-90 minuter

Beskrivning

Varmt välkommen till din organisations viktigaste föreläsning! Med en bakgrund av biologi och neurologi ger David JP Phillips er en föreläsning som i grundvallarna förändrar hur varje medarbetare på riktigt kan välja att skapa en bättre arbetsplats och en bättre arbetsglädje för sig själv och alla sina kollegor. Föreläsningen är inte en inspirationsföreläsning utan skapar längre, djupare och mer hållbara resultat då deltagarna på plats kommer att få uppleva och känna den nya kunskapen vilket kommer för många att ge ett helt nytt sätt att se på sig själva och sina kollegor och sin organisation och vad dom som individ kan göra.

Föreläsningen tar deltagarna på en resa genom hjärnan, hur inspiration, motivation och även vår viljestyrka om den används fel många gånger sätter krokben för oss i vår framfart att utveckla oss själva. Och hur vi istället genom att få en bättre ”manual” till hur den fungerar kan skapa faktiska och bestående förändringar i oss själva och därmed också i vår organisation. Deltagarna kommer att få insikter och metoder i effektivare samarbete, hur vi påverkar varandra på riktigt, feedback och kritik och varför dom är helt avgörande, vilka hormoner som styr och påverkar oss och vilka sanningar som håller oss tillbaka från att vara den vi på riktigt kan bli och därmed också kan ge oss verktygen för att skapa den organisationen vi har potentialen att skapa tillsammans.

Innehåll

 • Arbetsglädje, den samlade glädjen av alla individer
 • Det finns 2 olika organisationer, vilken väljer ni att vara? (Oxytocin & Serotonin)
 • Det individuella självledarskapet
 • Friktionsfriare samarbeten
 • Vad kopplar vi kritik och feedback till och varför och hur kan vi förändra det?
 • Hjärnans grunder, vad styr oss och hur kan vi påverka det som styr oss
 • Våra drivkrafter och verktyg för att styra äkta utveckling i oss själva och organisationen
 • Våra hormoner: Oxytocin, Serotonin, Dopamin, Kortisol och deras påverkan
 • Den obegripligt negativa kraften i Oxytocin om det används fel
 • Våra sanningar som kan vara våra lögner
 • Olika typer av motivation och varför en viss typ är direkt skadlig
 • Att skapa ett drivande dopamin för personen!

Antal deltagare
Ingen begränsning

Boka föreläsning

Kommentarer om kursen

[ff id=”6″]

4 Comments

 1. Maria Bennström says:

  Hej! Ville bara tacka för en fantastisk engagerande och inspirerande föreläsning igår på stadshotellet! Jag tog till mig mycket av det du sa och ska verkligen bära med mig dessa perspektiv in i”ekorrhjulet” med jobb, vab och måsten. Din historia både berörde och satte saker i perspektiv!
  Så återigen tack!! ??

 2. Anna Dahlberg, HR Chef Västerås kommun says:

  ”Vi bokade David för att föreläsa för samtliga våra 300 medarbetare som en sista aktivitet för året. Och vilket avslut det blev! David har en förmåga att verkligen trollbinda sin publik, skapa igenkänning och få andra att aktivt vilja skapa en förändring hos sig själva. Han är en av de absolut bästa föreläsarna jag har lyssnat på, både i sitt performance och scenspråk, men även i den kunnighet och vassa kompetens han har inom området. Vill man boka en riktigt bra föreläsare, där ämnet verkligen gör skillnad för personerna som lyssnar, så kan jag varmt rekommendera David Jp. Phillips.”

 3. Maria Furnemo, HR Chef Svenska Spel says:

  David är det självklara valet för den som vill bli inspirerad till en större portion självledarskap i sitt liv och i sin organisation. Du får insikter förmedlade med stor inlevelse, närvaro och tydlighet. Det råder ingen tvekan om vad man själv kan göra för att påverka sitt eget välmående och hur stor påverkan du har på andra efter en föreläsning med David. /Maria Furnemo, HR Chef Svenska Spel

 4. Anna Dahlberg - HR chef Västerås Stad says:

  David JP Phillips föreläsning var en riktig ögonöppnare. Jag tog med mig många nya kunskaper, insikter och reflektioner. Lämnade föreläsningen med massor av energi och inspiration till förändra små tankemönster, som gör stor skillnad i vardagen. David har förmåga att verkligen fängsla sin publik, två timmar kändes som tio minuter. Stort tack!

Din e-postadress kommer inte att publiceras med kommentaren.

*